Skocz do zawartości
Admin

Erybka [Zabrze / Warszawa]

Jak oceniasz sklep  

182 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz sklep

• Zły
      45
    • Średni
      33
    • Dobry
      52
    • Bardzo dobry
      133

Rekomendowane odpowiedzi

Z e-rybką jest różnie, kwadratowo i podłużnie. Kontakt miałem z nimi rzeczywiście słaby ale tylko na początku. Potem jak już ktoś się odezwał to nawet zaproponował mały rabat za zwłokę. Nastepnie był problem z aktualizacją strony (grudzień 2010). Nazamawialiśmy z Żoną ile wlezie. Odpowiedź : tego nie ma, to będzie, to było , było zielone jest niebieskie itd. Generalnie - "będzie Pan zadowolony" ile razy to już słyszałem :). Zaskoczyli mnie pozytywnie z dostawą - szybko i "door to door", akurat jechali przez Wrocław. Dostaliśmy nawet jakiegoś odłupanego grzybka gratis. Rano po aklimatyzacji patrzę a oczywiście zamiast protopalythoi czerwonej (czy choć zbliżonej do czerwonej) jest zielona jak pole szpinaku, mimo że zaznaczaliśmy że takiej nie chcemy bo już mamy z reefshopu. No i awantura i tekst jaki przeczytałem tutaj na forum kilka linijek wyżej "Prosze więcej u nas nie zamawiać" - czyli komuna w czystym wydaniu - "e-rybkę" mamy już "obrażoną". Nie ma się co obrażać tylko wziąć do roboty i usprawnić przebieg informacji. Chwała im za to, że dzięki Bogu wszystko żyje. Ryb nie zamawiałem, jedynie kilka miękasów, krewecię, dolara i kraba.

A problem aklimatyzacji ryb nie dotyczy tylko naszych sklepów. Ostatnio byłem w Magdeburgu coś załatwić, kupiłem 2 ocellariski i obydwa wykopyrtnęły się w ciągu tygodnia (Polski żyje do dziś, podobnie jak babeczka).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ,ale zdajecie sobie sprawe ,że nasza warszawska erybka robi out z grochowskiej i przenosi się do Marek ? i robi się daleko :( ale za to będzie kawka i kanapa do posiedzenia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze kilka ciekawych rzeczy ;-)

heheheh normalnie robi się wiosna będę musił podjechać po "kilka ciekawych rzeczy" mintaj podaj kiedy te ciekawoski będą :good2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mintaj podaj kiedy te ciekawoski będą :good2:

Damy znać jak najbardziej :thumbsup: A już jutro dostawa: przepiękne LPSy, świetne zoanthusy i kilka innych rarytasów, oprócz tego do końca marca promocja: -10% na pompy Aquarium Systems New Jet. Zapraszamy do Zabrza i Warszawy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Kiedy najnowsza dostawa będzie dostępna w Zabrzu? Piątek czy sobota?

Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A no Mój Bidoczku Pływo ale delej w Zabrzu :)

W Niedziela Daj mnie znaka a dam Ci Znoć czy jest alb ni ma. Bo mój Bracik Jest tera w Zabrzu i pownin mi go zabroć!

:):):)

Ida Kimnąć sie trocha bo jutro sobota !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście jestem bardzo zadowolony. Pełen profesjonalizm... i chyba nie ma sensu się na ten temat rozpisywać. Kto był to wie - Polecam (Zabrze)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko fajnie tylko szkoda ze oferta korali jest dodawana na stronke w tak slimaczym tempie.Troche to jednak ogranicza zakupy internetowe....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś tu strasznie pomstował na wysyłanie za granicę i że odłożyli mu słuchawkę.

Ja miałem inne doświadczenie, powiedzieli mi, że nie wysyłają, ale mogę sobie kupić, a potem we własnym zakresie załatwić kuriera żeby odebrał zamówienie ze sklepu.

Rozsądne rozwiązanie :) ale jednak byłoby lepiej i szybciej jakby możliwość wysyłki zagranicznej była, tym bardziej że sklepy z allegro nie robią z tym problemów,

ale za to mają uboższy asortyment, więc byłbym szczęśliwy widząc taką możliwość w erybce gdzie na jeden raz kupię wszystko co potrzebne.

Zawsze można dodać menu z cenami wysyłki według wagi. Ostatnio za 30 kilo skały płaciłem 150zł za wysyłkę do Irlandii, to nie jest wysoka cena, a można w tym 30kg pomieścić sporo produktów.

Jedyny problem miałem ze stroną internetową, chciałem zapłacić kartą ale z jakiegoś powodu ta opcja była "zaciemniona" i nie mogłem jej kliknąć, więc wybrałem przelew. A że banki zastrzegają sobie po 21 dni na zrealizowanie, więc po jakiś dwóch tygodniach pieniądze wciąż nie wpłynęły (na piechotę bym szybciej doszedł z Dublina do Zabrza) i czekałem.

Koniec końców zamówienie dojechało na adres rodziny w Polsce, a stamtąd kurier zabrał je na wyspy.

Kontakt przez email działał, przez gadu gadu też, rozmawiałem z jakąś panią przez telefon i też szybciutko i sprawnie wszystko szło.

Za każdym razem odnosiłem bardzo pozytywne wrażenie.

Będę w Polsce w okresie wakacyjnym i jeśli sklep nie będzie zamknięty z powodu urlopu to skieruję tam pierwsze kroki prosto z lotniska, bo mieszkam w Zabrzu, a o erybce dowiedziałem się na forach ;p.

Pozdrawiam załogę erybki i do usłyszenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem bardzo zadowolony z sklepu wszystko wysłane na czas bardzo rzadko czegoś nie ma ,lecz wtedy dzwonią ,kontakt w Zabrzu z właścicielką super polecam 100% zadowolenia :good2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczorajsze zakupy w Zabrzu , tak jak i pogawędka bardzo udane :good2:

Opłacało się wstać rano i być pierwszym klientem w sklepie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam prośbę. Z racji tego, że macie dwa sklepy, proponowałbym wprowadzić małe info w którym sklepie jest dostępny dany produkt. Przykład - potrzebuje pilnie coś na kiełże (france siedzą wieczorem na dwóch Seriatoporach i koral w tych miejscach traci tkanke), już miałem jechać do Zabrza po hexataenie i parkę mandarynów wspaniałych. Wdg strony status- produkt jest dostępny. Dobrze, że tuż przed wyjazdem skontaktowałem się ze sklepem, bo okazało się, że towaru w Zabrzu brak, na dodatek nie wiadomo kiedy będzie sprowadzony (domyślam się, że z Wawy). Takie info, by się przydało bo w tej chwili nie mam pojęcia kiedy ryby będą w Zabrzu, a nie będę codziennie spamował na gg mintaja przecież.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Staramy się żeby w obu oddziałach było to samo, ale zdarzyć się może że akurat w Zabrzu zabrakło zwierząt (sklep jest ciut mniejszy niż Marki :))- ale jeśli jest na stronie znaczy, że jak nie ma w jednym oddziale, to jest w drugim- wystarczy złożyć zamówienie i, niestety, odczekać chwilę aż ściągniemy z drugiego oddziału. A na gadu proszę jak najbardziej pisać, po to przecież jest :)

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony:)

Kiedyś ponad rok temu, jak zakładałem pierwszy baniak... jeżdziłem tak po sklepach z akwarystyką morską, przyznam szczerze, że troszkę mnie Zabrze rozczarowało, takie miałem niezbyt smaczne wrażenie (niczym szczególnym nie poparte) no i nie ukrywam, że kupowałem gdzie indziej... Teraz od kilku miesięcy, koledzy z BB mnie tak wyciągali do eRybki bardziej dla towarzystwa, miałem okazję poznać zarówno obsługę w Zabrzu jak i w Warszawie.... no i moje odczucia odmieniły się o 180 stopni! Bardzo mili, pomocni, cenę można troszkę ponegocjować, zwierzaczki fajne (już nawet nie ma sensu dodawać jakie wrażenie na mnie zrobił sklep w stolicy;))... a już mega plus to sprawa żarnika HQI 400W... Kupiłem ostatni jaki mieli w Zabrzu, po dosłownie kilku godzinach użytkowania się rozłożył.... i ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu, wymieniono mi natychmiast na nowy bez najmniejszych oporów... Wczoraj po południu wysyłka poszła z Warszawy... dziś mam ją już w domu! BARDZO DUŻY POZYTYW ZA TO!! Dziękuję i z pewnością nie raz się jeszcze zjawię! A już na pewno jak wkońcu zobaczę jakie macie wargacze:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś przywiozłem nowe zwierzaczki:) REWELACJA!!! Dzięki Tomek za miłą obsługę i fajne rabaty:):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi