Skocz do zawartości
Gość

Jak ustawić Bubble king?

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry inmar ..... to normalnie jak ukryta kamera lub serial m jak milosc...

Przykro mi ze masz strasznie pod gore... no i imie BK znow nadszarpniete kolejnym popsutym BK 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pod górę od samego początku,ale dzięki Wszystkim za wsparcie.Zaraz jadę do Skrzydlicy się odchamić i zapomnieć. :banana:

Edytowane przez inmar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, fajnie się stuka w te klawisze, wujek dobra rada. 

Macie okazje, to sobie osobiste uprzedzenia rekompensujecie.

Staszek skupuje sprzęt w Niemczech i sprzedaje go w Polskę, nie jednego już tak sprzedał i jakoś wszytko jest ok. Sam używam BK ale takiej usterki bym na pierwszy ogień nie znalazł i pewnie ze Stanim w tym przypadku było podobnie.

Szkoda, że okazało się, że pompa jest uszkodzona - sprzęt nie tani a naprawy stosunkowo jeszcze droższe. Myślę że nie ma co moralizować i się rozpisywać co kto powinien, chłopaki sami we własnym ogródku sprawę pewnie załatwią. 

Jak widać, sprawa dużo nauczyła Staszka, bo w nowej sprzedaży pompę wysłał do sprawdzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie zajmuje sie skupywaniem sprzętu ale zalepiony sylikonem kabel zdarty wirnik czy rozwiercane dziury musiał widzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiflu - ryzyko handlarza uzywkami, kupujesz - sprzedajesz, na tym zarabiasz ale ponosisz ryzyko.

Nie wolno ryzyka przenosic tylko na kupujacego a samemu umywac raczek...."to nie ja, ja nic nie wiedzialem".

Fajnie ze Staszek wyciagnal wnioski - warto jednak aby zachowal sie i w tej sytuacji.

Bo aktualnie to strach od niego brac, odpowiedzialnosci nie bierze i klient tak naprawde kupuje w ciemno...

To juz lepiej przez ebay bo tam tranzakcje sa ubezpieczone i nie raz z tego korzystalem.

A nauka jest taka, biednego nie stac na uzywki bo placi dwa razy.

Wiec albo kupic osobiscie i upewnic sie co do rekojmi, kupic nowy, albo kupic nowy na jaki cie stac.

Inmar mogl spokojnie kupic 200e lub 250e nowa i sie nie bawic - mam nadzieje ze to dobra lekcja dla niego.

A tak Kiflu w odpowiedzi dla ciebie... "fajnie się stuka w te klawisze, wujek dobra rada..... jak sie nie umoczylo 4700 w zlom do ktorego trzeba dolozyc tyle ze mozna by kupic nowy..."

Edytowane przez smithpl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomości żadnych,poprosiłem o zwrot pompy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety u Skiby to tak akurat ostatnio jest. Tak samo z zakupami z tego co czytalem.

Może skontaktuj sie ze Stanim i niech on zalatwi serwis aby to dzialalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że nie ma chociaż pełnej diagnozy, wiedziałbyś czy jest sens naprawiać i jaki to będzie koszt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeci tydzień idzie pompie w naprawie i nie sprawdzono jeszcze silnika.Dodzwoniłem się dziś do Skiby,ale nie zna sprawy z ostatnich dni bo Go nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

inmar mi też słabo :)

Kup lagunę, przekręć wszystko jak idzie i pień chłopie tym odpienaiczem albo przerzuć się na papugi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sebastek,nawet nie wiesz,że ten odpieniacz,który działa w zastępstwie to Twoja produkcja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, odnośnie mojego odpieniacza który ma teraz Marek, produkcji Sebastka jest body, pompa jest od Darka. Z pompami Sebastka też mi było słabo i chciałem się na papugi przerzucić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no z tym ze pierwsza pompa do niego też była od Darka, taka kooprodukcja :)

Nawet wirniki mają identyczne :) mojej produkcji

a zapomniałem, pierwsza była z Red skima :)

Edytowane przez Sebastian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale po co Inmarowi drugi odpieniacz :))))

jeden juz ma :))))

BK wlasnie ... hehehehhe.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi