Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 Tomek taki twardziel jak Ty przejmuje się gadaniem zazdrośników ??? Olej to i rób swoje.Zawsze z przyjemnością oglądałem foty Twojego baniaka.Dawaj następne:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shinuk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 Przyłączam się Tomek rób swoje nadal i nie przejmuj się gatkami Polak już taki jest ,że jak nie pomarudzi to chory.Czekam na kolejne fotki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 tomajk - działaj dalej, przecież robisz to dla siebie a nie dla innych. Powodzonka PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 nawet ku.....wa mowy nie ma,masz tu być i koniec,bo na wojnę cie zabiorę a poważnie Tomek dobrze wiesz ze masz, miałeś i będziesz miał swoją drogę,dobrą drogę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 tomajk - działaj dalej, przecież robisz to dla siebie a nie dla innych.Powodzonka PozdrT "Dla innych" jest wlasnie to story i nie wyobrazam sobie, zebym nie mogl go dalej sledzic Tomajk, przepraszam, ale nie rozumiem Twojej decyzji tym bardziej, ze wszyscy wrecz pieja z zachwytu nad Twoim zbiornikiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 Tomek stary koń jesteś ,a taki podatny na opinie innych ,wszyscy chcemy ogladać Twój baniak i tyle. Gdybym ja miał co pokazywac to bym pokazał, oczywiscie chodzi mi o szkło. Masz czym sie chwalic i bardzo dobrze,rób to co robisz do tej pory . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 Sorry Tomek ale nie zamknę tematu, zobaczysz wtedy ilu masz prawdziwych fanów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 Tomek, napij się dobrej wódeczki i przestań pier... :-) Wklejaj nowe zdjęcia bo jak nie to sam je poprzyklejam z Twojej strony i sam je podpisze :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j-c 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 Witam. Czytam, obserwuję, uczę się. Miałem nadzieję że jak przyjdzie czas i wystartuję na AR. ze swoim zbiornikiem, to Pan tomajk udzieli mi cennych rad. Rad, które są oparte nie tylko na wiedzy książkowej. Wyważonej recepty, która będzie przeznaczona imiennie dla MOJEGO zbiornika. Przyłączam się do prośby o aktywny udział na forum. Pozdrawiam – Jerzy C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 Tomek oj nie przesadzaj. Tak jak napisał kolega, napij się i wyluzuj Z NR odszedłeś bo obraziłeś się na Olka, teraz też chcesz odejść bo fochy wróciły ? Już CI kiedyś na GG pisałem że , fakt jesteś wariatem ale w pozytywnym tego znaczeniu. Udowodniłeś że potrafisz prowadzić zbiornik idąc swoimi ścieżkami i do tego osiągając super rezultaty. Wywal fochy z nosa i zostań ( po za tym 3-ego forum morskiego już chyba nie ma, to gdzie będziemy czytać o Twoim baniaku ? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 eeeh Tomek tak szybko się zniechęciłeś negatywną opinią, to nie podobne do ciebie ! tak mi się przynajmniej wydaje. Są akwaryści co nigdy nie widzieli rafy i uważają że cukierki w akwarium to jest to, ale są tacy co naprawdę dążą do prawdziwej imitacji rafy i Tobie to się udało, nie wiem czy się inspirowałeś realem ale naprawdę twój baniak powinien stać w oceanarium jako dobry przykład. Nie ma co się zniechęcać tylko udzielać się bo jest czym ! Staż może mały ale sukcesy wielkie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 Kiflu trafił w sedno, Twoje akwarium to wycinek prawdziwej rafy, a nie wystawka z szałem kolorów, wielu dałoby wiele żeby taki stabilny ekosystem mieć u siebie. Do mpelni szczęścia jak dla mnie brakuje tylko jakiejś jaskinii z wyglądającą z niej rozdziawioną paszczą mureny - wtedy gdybyś zrobił dobrą fotę, to bym powiedział że to zdjęcie robione na prawdziwej rafie... Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 Dokładnie jak koledzy wyżej napisali ciapnij browarka i nie ściemniaj:spiteful: bo wiele osób może z Ciebie brać przykład:cool: a "fachowcami":biggrin: od kolorków i parametrów się nie przejmuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 co tu można dużo dodać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 Tomaszu chyba za długo grillowałeś . Nie będe sie rozpisywał bo koledzy napisali całą prawdę. Twoje akwa to przykład na to, jak można prowadzić zbiornik wbrew wszelkim "ustalonym" regułom, a z drugiej strony oko, wyczucie i to coś powodują, że zbiornik jest piękny.......jak rafa. pozdro Grzegorz ps. chyba musisz wreszcie do mnie zajechać na bronka, to wyprostujemy Twoje chwilowe hm, "załamanie" choć to chyba złe słowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 Tomek nie rób jaj i dawaj Foty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 Tomek to jest facet co w ostatniej chwili pomógł uratować mi baniak przed padnięciem dosłownie wszystkiego:good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Czerwiec 2010 No tak tylko niech nikt nie mówi ze jego dom ma brzydki dach bo jeszcze dom spali :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach