tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Czerwiec 2010 Hehe, nie no to że mam brzydki dach to wiem już zakwalifikował się do zmiany, ale EKOLOGICZNIE będzie, bez pożaru i tego CO2 i innych tam takich :dance3: Tak sobie pomyślałem, że za bardzo się przejmuję prawdziwym oddaniem kolorów i takie tam pierdy i dyrdymały. OCZOJEBNIE ma być, bo to się podoba, a nie jakaś tam natura :dance3: Tak więc pogrzebałem w ustawieniach i VIVID programowy, czyli ożywione i podkręcone kolorki i kontrast. Przecież bardzo dużo ludzi tak robi, więc czemu nie ja. Tak wiec przedstawiam fotkę, dzisiejszą, tylko nie myślcie że dowaliłem kolory na maksa, nie tak do przesady się nie posunąłem, to tylko lekko ożywione zdjęcie. Dorzucę coś w formacie HD, tym razem jednak bez przesadzania z poziomami, tak jak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Czerwiec 2010 Eeee poprzednie foty były ładniejsze:biggrin: !! A tak na poważnie to tylko pozazdrościć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Czerwiec 2010 Witam Po dzisiejszej rozmowie na gg i tych zdjęciach to chyba do Ciebie zaglądnę przed zlotem . Pozdrawiam a foty z……. pisałem zresztą na gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Czerwiec 2010 no nareszcie brawo Tomku, ja tam uważam że to ma się nam podobać, a nie innym, jedni wola nature inni pastelki ;] mnie się bardzo podoba, a najbadziej zazdroszcze Ci naso... uwielbiam te rybki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Czerwiec 2010 Tomek co ty nam tu jakieś opowieści o podbiciu kolorów i wogóle, plastyki wstawiłeś do baniaka PS. spore masz przyrosty ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Czerwiec 2010 malinka normalnie PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Czerwiec 2010 Bajeczka po prostu Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Czerwiec 2010 Taaa to sa ekologiczne korale z plastiku a dokladnie z butelek po coca-cola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Czerwiec 2010 Bajeczne i tutaj tętni życie! Wielkie gratki, najładniejsza jest chyba lewa strona hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Czerwiec 2010 no i gitarra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shinuk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Czerwiec 2010 zbiornik marzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Lipiec 2010 (edytowane) Minął miesiąc, więc wypadałoby jakieś fotosy zapodać. Nie mam czasu na akwarium, ryby karmione nowym systemem, reszta niestety marnie, nawet nie ma kiedy zrobić zakupów. Absolutnie żadnych zmian w systemie, odpieniacz stoi już miesiąc, świetlówkom leci drugi rok, tak samo żarnikowi HQI ale widno jest Paru moich podopiecznych. Edytowane 25 Lipiec 2010 przez tomajk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Lipiec 2010 Uuuuuuuuu Tomasz :-) Ale franek cos przychudy ;-)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Lipiec 2010 Wow kolorki takie ,aż wali po oczach Pie....e tez nie będę wymieniać świetlówek !!:prankster2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Lipiec 2010 Sorki za lekki OT ale co się z datą dzieje ? U mnie wyskakuje że Piotr34 napisał ostatniego posta "Napisano 26 październik 2009 - 11:25" też tak macie ? pozdrawiam Janusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Lipiec 2010 dobrze masz datę ustawioną ? u mnie jest że napisał 16:44 dziś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Lipiec 2010 Teraz ok, ale wcześniej miałem tak jak cytowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Lipiec 2010 Teraz ok, ale wcześniej miałem tak jak cytowałem. chmm cytuje :-) ,'25 lipiec 2010 - 20:55 Ale może faktycznie jakiś błąd . A Tomek mógł by już nie wstawiać tych paskudnych brązowych korali :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach