yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2008 Olku nie twierdze ze nie jest ladna , ale cena ? no i rosnie troche duza. Ktos porobowal skontaktowac sie z tym sklepem w Pile ? bo ceny reszty sa bardzo konkurencyjne dla innych sklepow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2008 Cena sohala też konkurencyjna biorąc pod uwagę, że nikt w PL nie ma i nie zapowiada się aby ktoś na 100% w niedalekiej przyszłości miał. Ja będę próbował zdobyć w troszkę niższej cenie bo taka ilość gotówki wpakowana w zwierzę(ryzyko zgonu) przerasta moje możliwości finansowe:) Jednakże jest to moje hobby i jak się uprę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2008 dobrze ze trafilem na forum akwarystyczne a nie jakies o koniach ..to by byly plecy. kup łąke, wybuduj stajnie , kup konia akwa morskie to pikus ps. jak bym kupil rybe za 2 kola to nie wiem w jakim hotelu przyjeli by mnie z baniakiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian28 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Kwiecień 2008 haha raczej w zadnym by cie nie przyjeli ale jakis morszczak moze z chęcią by cie przygarnoł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2008 witaj snocho , dodzwoniles sie ? wiem ze z cena mozna ponegocjowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2008 Tak jak chcecie miec tyrana w akwarium to Sohal jest w tym temacie najlepszy:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2008 @piter Nie ponegocjowaliśmy, bo cena 1200 z allegro jest już ze zniżką. Wziąłbym go, ale boję się jednego. Ryba jest już spora 18-20cm. Mam złe doświadczenia z większymi rybami z importu, niedawno zdechł mi duży naso lituratus, po trzech miesiącach pływania w zbiorniku. Jadł, pływał i z dnia na dzień zdechł. A przy kwocie ponad 1000zł nie byłoby wesoło. Trzeba chyba poczekać, aż pojawi się młody osobnik w cenie ca. 500zł. @AMKoszalin W 6m3 wody może sobie wprowadzać tyranię, 50 innych pokolców tak łatwo nie zgnoi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Kwiecień 2008 witaj , ponownie dziekuje za info w sprawie zbiornika, mozesz podeslac mi jakies fotki zbiornika chce pokazac zonie, jezeli to mozliwe i nie jest tajemnica to prosze o foty sprzetu obsugujacego zbiornik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Kwiecień 2008 jak masz podaj mi prosze nr gg na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień 2008 piter co stawiasz wieksze akwarium?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Kwiecień 2008 Rafal wiesz ze mysle o 3000 l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Kwiecień 2008 Panie i Panowie, cudne Sohale oglądałem dzisiaj w Acroporze, i jednego sobie zarezerwowałem:-) Oby tylko przeszły kwarantannę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2008 dla milosników tej rybki http://pl.youtube.com/watch?v=tRo8xufrUNo i po konwersacji z pliku mov na avi troche jakosc padla ale cos tam widac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2008 dla milośników tej rybki: http://pl.youtube.com/watch?v=tRo8xufrUNo i http://pl.youtube.com/watch?v=jsy6WhCYTFE po konwersacji czy jakos tak z pliku mov na avi troche pogorszona jakosc ale mozna poogladac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błazenek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2008 Odezwijcie się do Oliviera z Nowa-Reef (jeśli mnie pamięć nie myli ) to ma tą rybę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Czerwiec 2008 Ryba jak na razie ma się dobrze, zaaklimatyzowała się, zdrowa jest i przyjmuje pokarm. Zapoznała się z innymi rybami, oczywiście inne Pokolce próbowały jej łomot spuścić ale zostały olane. Na razie nie jest mocno agresywna, czasem pogoni jakąś rybę dla sportu, ale odpuszcza i pływa razem z innymi. Ostatnio mam fazę na ryby, i już myślę o większym zbiorniku, żeby miały troszkę więcej przestrzeni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Czerwiec 2008 Sliczniutki i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Czerwiec 2008 śliczna rybka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach