MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 Jaka jest szansa kupienia tej rybki? Może jakimś cudem ktoś widział w cenie poniżej 1500zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 jasne , u mnie sa po 75 sfr :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 a poważnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 Też bym chetnie kupił , tylko nie takiego 30 cm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 Kurcze ja choruję na tą rybę po prostu od dłuższego czasu, a teraz nocnik będzie na tyle duży, aby chociaż przez rok czy dwa potrzymać małego osobnika. Niestety dostałem cynk, że z Red Sea jest zakazany import do Europy stąd moja ciekawość, może ktoś z Was miał okazję widzieć w Dojczlandzie tę rybkę w cenie powiedzmy bardziej przyzwoitej niż 1500zł. P.S Zbyszku, jeśli nie znajdę w Dojczlandzie, są jakieś szanse podjechania po rybkę do CH i powrotu z żywą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 ja wezmę nawet półmetrowego i zapłacę do 1000zł, jakby ktoś miał lub wiedział, że ktoś chce się pozbyć, to pojadę nawet dzisiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 dostalem odpowiedz w piatek od pewnego sklepu u mnie i to poslalem ich z kwitkiem bo za drogo chcieli , znam miejsce gdzie maja duzo taniej . Werter Herr...... f Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 Zbyszku mam prośbę, czy mógłbyś się dowiedzieć od tych sklepów, czy mogą załatwić sohale? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 no juz niestety nie bo sie z ta facetka poklocilem na dobre , kombinowala strasznie z cenami a mnie to wku...najbardziej . Obicuje mi rybe za tyle i tyle , , pisze ze do odebrania w przyszlym tygodniu , pozniej sie okazuje cos innego bo wyczula ze chcialem kupic wiecej innych ryb , oczywiscie jednego doktora samego nie wpusze tylko jak juz to tyle co zaplanowalem , bo sie pozniej wiadomo bija , zaczela kobminowac z cenami i jej podziekowalem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 Hehe, a może jacyś inni sprzedawcy mają? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 mozlwie , ale to juz jak u mnie beda wszystkie plywaly te ktore zaplanowalem , to sie moge popytac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 Na merwasser-lexikon podaja ze zbiornik dla tej rybki to ok 2500l. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 Dla hepatusa 1200;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Marzec 2008 maja sohal`e Acanthurus sohal Rotsee- oder Blaustreifen DoktorRed Sea Clown Tang Fr. 70.- S Fr. 100.- M Fr. 140.- L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Marzec 2008 Pakuj i wysyłaj , cały boks , podzielimy się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Marzec 2008 nie da rady , swiss nie jest w Uni , pozwolenie potrzebne . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Marzec 2008 Aj tam pozwolenie to za dużo zachodu lepiej CH do Unii włączyć Dziś wreszcie mam szkło więc coraz bliżej zalania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Marzec 2008 Dzwoniłem przed chwilą do sklepu w Pradze, będą mieli w kwietniu sohale:) P.S Podziękowania dla Matiego za namiary na sklep. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach