Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Olku nie twierdze ze nie jest ladna , ale cena ? no i rosnie troche duza.

Ktos porobowal skontaktowac sie z tym sklepem w Pile ? bo ceny reszty sa bardzo konkurencyjne dla innych sklepow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena sohala też konkurencyjna biorąc pod uwagę, że nikt w PL nie ma i nie zapowiada się aby ktoś na 100% w niedalekiej przyszłości miał.

Ja będę próbował zdobyć w troszkę niższej cenie bo taka ilość gotówki wpakowana w zwierzę(ryzyko zgonu) przerasta moje możliwości finansowe:) Jednakże jest to moje hobby i jak się uprę;)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;) dobrze ze trafilem na forum akwarystyczne a nie jakies o koniach ..to by byly plecy.

kup łąke, wybuduj stajnie , kup konia

akwa morskie to pikus ;)

ps.

jak bym kupil rybe za 2 kola to nie wiem w jakim hotelu przyjeli by mnie z baniakiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@piter

Nie ponegocjowaliśmy, bo cena 1200 z allegro jest już ze zniżką. Wziąłbym go, ale boję się jednego. Ryba jest już spora 18-20cm. Mam złe doświadczenia z większymi rybami z importu, niedawno zdechł mi duży naso lituratus, po trzech miesiącach pływania w zbiorniku. Jadł, pływał i z dnia na dzień zdechł. A przy kwocie ponad 1000zł nie byłoby wesoło. Trzeba chyba poczekać, aż pojawi się młody osobnik w cenie ca. 500zł.

@AMKoszalin

W 6m3 wody może sobie wprowadzać tyranię, 50 innych pokolców tak łatwo nie zgnoi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witaj , ponownie dziekuje za info w sprawie zbiornika, mozesz podeslac mi jakies fotki zbiornika chce pokazac zonie, jezeli to mozliwe i nie jest tajemnica to prosze o foty sprzetu obsugujacego zbiornik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie i Panowie, cudne Sohale oglądałem dzisiaj w Acroporze, i jednego sobie zarezerwowałem:-) Oby tylko przeszły kwarantannę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ryba jak na razie ma się dobrze, zaaklimatyzowała się, zdrowa jest i przyjmuje pokarm.

Zapoznała się z innymi rybami, oczywiście inne Pokolce próbowały jej łomot spuścić ale zostały olane.

Na razie nie jest mocno agresywna, czasem pogoni jakąś rybę dla sportu, ale odpuszcza i pływa razem z innymi.

Ostatnio mam fazę na ryby, i już myślę o większym zbiorniku, żeby miały troszkę więcej przestrzeni.

371_thumb.attach

372_thumb.attach

373_thumb.attach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi