Skocz do zawartości
Admin

Erybka [Zabrze / Warszawa]

Jak oceniasz sklep  

182 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz sklep

• Zły
      45
    • Średni
      33
    • Dobry
      52
    • Bardzo dobry
      133

Rekomendowane odpowiedzi

acha no to super a ktoś ma jakieś info odnośnie Zabrza wybieram się na początku tygodnia po kilka rybek i nie chcę wtopy

parę lat temu jak kupowałem ryby to mi nie sprzedawali jak była kwarantanna a teraz widzę że sprzedają tylko dla kasy

Edytowane przez cris6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldi z tego co wiem i widzialem rybki w Medicu przechodza kwarantanne.Zanim trafia do sprzedazy plywaja sobie tydzien w podziemiach :smile: .Wiec moze Tomek nic strasznego nie chcial Ci uczynic :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie jakoś ta informacja zdziwiła..... Bo jakoś nigdy nie miałem ryb z Erybki prosto z dostawy (Tomek zawsze mi pisał że jest dostawa, ale sprzedaż po kwarantannie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli co Panowie można śmiało jechać z zakupów przez internet poza jedną wtopą jestem bardzo zadowolony teraz czas ich odwiedzić osobiście a z Krakowa A4 można się wybrać więc bym ich z chęcią odwiedził

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Walker -wczoraj dokładnie ,tak bynajmniej mówił p.Tomek miała być dostawa w aqua medicu i p.Tomek chciał wziąć od nich ryby i mi dzisiaj rano wysłać,tak mi obiecał!!! dlaczego? a dla tego bo sprzedał moje zamówione 2 tygodnie temu ryby, i tu jest dramat

nie wyobrażam sobie podobnej sytuacji gdyby klient do mnie przyszedł coś zamówić do odłożenia,a ja bym mu to puscił komu innemu,popukał by sie w głowe i nigdy wiecej nie przyszedł!!! świństwo

a nadzwoniłem się chyba 55 razy aby się upewniac,przepraszam ale dziekuje

Skoczek-nie wiem o jakiej kwarantannie mówisz? może dla Ciebie i wybranych jest stosowana

ja osobiście zawsze otrzymywałem wiadomość że jutro dostawa a pojutrze wysyłam!!!

kwarantanna,jasne chyba w Niemczech

kiedyś kontakt był dobry,wszystko było ok,ale ostatnio niestety się zepsuło, no nic szkoda

i właśnie otrzymałem telefon od p.Tomka w postaci żartu,że jakąś jedna rybke może mi wysłać,bezczelność ludzka nie zna granic

szkoda że nie mieszkam blisko pogadałbym z synkiem po męsku,że daleko nie zajedzie na robieniu sobie jaj z klientów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dziś mam drugą rybkę (w ciągu 2 dni) z Erybki, tym razem z Zabrza. Kolega z lublina był w tamtych rejonach i zakupił mi pięknego borsuczka :thumbsup:

Zabrze - serdeczne dzięki :good2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem wczoraj w Wawie. Kupiłem 19 szt. ślimaków i krabów, kilka Zoanthusów i grzybka. Na razie jestem zadowolony pomimo, że z roztargnienia zapomniałem zabrać zakupiony test Ca :whistling: . Ale mają dosłać :thumbsup: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aboslutnie nie polecam tego sklepu, nie wierzyc w to co tam mówią bo i tak robią co chcą. :down:

Przemyśl to co napisałeś .

Snakecharner

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To że Waldi ma ciężki język i jest nerwowy to ok, ale Ty Seweryn zachowujesz się jak dzieciuch! I od tej pory to Ty będziesz pajacem! Dodatkowo czepianie się rodziny ? FRAJERSTWO i Żenada!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się z chęcią wypowiem na temat Tej Pani z Zabrza

Zaje......... babka dzwonie zamawiam nawet na przelew nie czeka a ja już to mam jestem wielce podziwu i super mi się z tą Panią współpracuje a że bardzo ale to bardzo byłem zadowolony z zakupów na telefon to osobiście tam pojade dobrać obsadę rybną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No już dobrze,właśnie dzwonił p.Tomek do mnie,i mam nadzieje że już nie będzie takich sytuacji

Edytowane przez juwewaldi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sklep warszawski

najpierw plusy

-miła obsługa

-widoczna chęć pomocy

-bogaty asortyment

-dobre ceny

-ogólnie człowiek czuje się jak klient

minusy

-"zmniejszanie ryb" a także nie mówienie o minusach gatunków

-krótka aklimatyzacja ryb (nie wszystkie są nauczone jeść zastępczy pokarm

ogolnie fajne miejsce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tym razem ogromny plus dla p.Tomka za załatwienie błyskawiczne sprawy bardzo ważnej dla mnie :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak najbardziej polecam . Wprawdzie tylko sprzęt ale zawsze byłem zadowolony . Jeśli czegoś braknie , szybki tel i wszystko wyjaśnione . Przesyłka zawsze szybko dochodziła. Ostatnio również robiłem zamówienie i tym razem nie zawiedli . Życia nie kupowałem i raczej nie kupię .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi