juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 (edytowane) czyli mówisz Mariusz co lewatywa inmara ratuje??? no nic trza sie skrzyknąć Edytowane 12 Grudzień 2012 przez juwewaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 Dosyć głupich żartów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 Lejek rurka i po sprawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 (edytowane) A może jakaś pompa dozująca ? Nie no chłopak ma problem a Wy sobie tu jaja robicie Edytowane 12 Grudzień 2012 przez mariuszduch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 Jest jakiś kalkulator na Kh ? Podniosę te Kh do przynajmniej 7. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 (edytowane) http://reefbuilders....lling-released/ Znasz ? kurcze chyba już płatny Poszukam instalki to ci podeślę Edytowane 12 Grudzień 2012 przez mariuszduch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 Nie znam tego,ile utrzymujecie Kh ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 Marek sprawdź pocztę podesłałem ci ten kalkulator w pełnej wersji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 Avas mi zatrzymał tego maila i go nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 7,5 do 8,00 podaj adres e-mail. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 inmar@poczta.onet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 (edytowane) Avas mi zatrzymał tego maila i go nie mam. Może przez załącznik ? 7,5 i za cholerę nie mogę podnieść wyżej ?! Edytowane 12 Grudzień 2012 przez mariuszduch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 (edytowane) Tak,załacznik. Podejrzane rozszerzenie załącznika * dotNetFx40_Full_setup.exe Ja leję równo ballinga Ca z Mg,Kh i sól bez NaCl jednak Mg i Ca mam raczej w górnej granicy więc będę musiał dolewać osobno Kh z reki. Edytowane 12 Grudzień 2012 przez inmar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 Tak,załacznik. Podejrzane rozszerzenie załącznika * dotNetFx40_Full_setup.exe Ja leję równo ballinga Ca z Mg,Kh i sól bez NaCl jednak Mg i Ca mam raczej w górnej granicy więc będę musiał dolewać osobno Kh z reki. Ja lałem właśnie z ręki Co do załącznika to właśnie ten programik Avast nie przepuszcza pewnie plików exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 Wyślij w teraz jeszcze raz tak samo teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 poszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2012 Mam to,ale co to jest ? mm jakąś instalację programu NET Fremework 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach