fal 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2013 Skrobnij coś więcej , jakie wrażenia , czy widac gołym okiem , że jest lepiej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2013 Wiecie,jak działa wysuszony i nie używany dłuższy czas odpieniacz,dlatego myślę,że kilka dni trzeba poczekać,poza tym muszę się go od nowa nauczyć ustawiać bo wcześniej to próbowałem wszystkiego.Po wczorajszym podłączeniu i ustawieniu byle jak rano pianka cieszyła moje oko,zobaczymy jak będzie dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2013 Zapomniałem dodać,że teraz to on naprawdę jest cichy,poprzednia pompa miała duże wibracje,które się przenosiły nawet na łóżko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2013 Janse, )) pompa, )))) wibracje na lozku.... ))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2013 hehehe taaa wibratora nie wyłączył a nie tam pompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2013 Mam nadzieję,że wiecie o co chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2013 Marek jedziesz do Wdzydz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2013 Jak na razie nie,choć z tym walczę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaroglider 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2013 Marek urobek z czterech dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2013 Ile masz ryb,jak i ile karmisz dziennie ryby i korale ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaroglider 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2013 sporych ryb cztery i sporo drobnicy,dziennie 6 kostek dla ryb plus algi i spirulina dla korali dwa razy w tygodniu po 6 kostek do tego suchy i reefboster pozdr.Jarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2013 U mnie cztery duże,potem drobnica.Dziennie wieczorem i rano po 4 kostki mrożonek+w dzień 2-3 razy w tygodniu po 1/4 płatka spiruliny.Korale karmię aminokwasami co drugi dzień,do tego pokarmy typu reef pearls prawie codziennie i raz w tygodniu miks 5 kostek na noc,co 2 tygodnie też reef boster. Jak na razie jestem na etapie ustawiania BK więc od poniedziałku nazbierał 3cm żółtego płynu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaroglider 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2013 u mnie też pierwsze dwa centymetry są bledsze ale raczej ciemne a potem robi się już bardzo ciemne troszkę wódki leje i to też ma wpływ na urobek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2013 Z powodu bardzo niskiego Ph rano bo codziennie oscylowało około 7,76 wczoraj zamieniłem rurki do pobierania powietrza z dworu z 16mm na 32mm.Dziś rano efekt taki,że Ph miałem 8,10 .Wcześniej pobierałem powietrze z szafki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fal 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2013 Marek , a jak ogólne wrażenia z pracy odpieniacza , pomijając zawirowania i nerwy , czy kupiłbyś ponownie BK ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2013 Właśnie załatwiam nowego,jak pisałem wtedy,zezłościłem się i tyle.Nowa pompa chodzi oczywiście bardzo dobrze,ale kupując nowego zastanawiam się czy czasem nie kupić BK250 jak niektórzy radzili,ale jednak chyba nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaroglider 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2013 Czyli ten obecny idzie na sprzedaż? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2013 Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach