tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2010 zako wrzuc fotki albo przeslij mi gangster unit PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2010 (edytowane) Kilka fotek z spotkania Edytowane 16 Listopad 2010 przez zako Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2010 Gangster UNIT RuLeZ PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2010 A pozostali nie załapali się na fotki czy cenzura nie puściła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2010 shovar włosy ściął?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2010 A co w temacie jubileuszowego spotkania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2010 Pewnie znów się skończy na testowaniu win włoskich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2010 Panowie a kiedy przyjedziecie w moje piękne okolice gór sowich :-) Bo u nas coś kiepsko z organizacją . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2010 Ten tydzień mam zajęty bo okazało się że że mineło ok 28 lat jak pisałem maturę i szkoła coś organizuje następny weekend mamusię z sanatorium odbieram ale grudzień mam wolny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Listopad 2010 Może organizacyjnie łatwiej będzie jak przyjedziesz nad morze niż my wszyscy w góry nawet jeśli są takie piękne zapraszamy Mareczku degustacja byłą naprawdę udana to były wina hiszpańskie Ale jak by coś to jestem za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Listopad 2010 Po trzecim straciłem orientacje w terenie włoskie,hiszpańskie czy sopockie...było mi wszystko jedno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2010 shoovar ściął włosy bo mu do kasku się nie mieściły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2010 Po trzecim straciłem orientacje w terenie włoskie,hiszpańskie czy sopockie...było mi wszystko jedno Kto najbardziej stracił orientację to chyba ja. Dwoma taksówkami do domu wracałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2010 Tylko Tomek się jakoś trzymał....choć Tosia była innego zdania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2010 Przypomina on wam kogoś troche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2010 hahahaah tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2010 łysego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2010 łysego w ciężkim szoku ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach