slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2010 W piatek sptykamy się w BROWARNII obecność obowiązkowa jak zawsze ok 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2010 Jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2010 Jestem tyż. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2010 Ryba będzie superacko jak mnie pamięć nie myli to w tych dniach PEGAZ ma urodziny może mu jakąś tzw "oktoberfest" wynajmiemy o takich miłych dla oka warunkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2010 jestem za do tego uczcimy naszą rocznicę PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2010 To pewnie też się powinienem pojawić OK jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2010 To pewnie też się powinienem pojawić OK jestem Sponsor zawsze mile widziany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2010 Sławek klepniesz stolik ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2010 Stolik klepnięty, żona też mamy powrót zagwarantowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2010 Bosko,byle by nie przed północą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2010 Ja Was znam dlatego mówiłem żonie że najlepiej niech odbiera nas rano przed pracą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2010 Kurcze mieliśmy zamówić jakiegoś torta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2010 Kurcze mieliśmy zamówić jakiegoś torta Sprawa załatwiona torcik zamówiony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2010 Było superowo ,kto nie był niech żałuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2010 zgadza się, warto było przyjechać PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2010 Właśnie wstałem Najbardziej podobał mi się temat Kh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2010 Taa uśmiałem się do łez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2010 A to fakt było zaje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach