tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2010 rezerwuj górę możemy zrobić jakąs zrzutę jakby była potrzeba PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2010 I co ilu jest chetnych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2010 no ja bede PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2010 Ja tyż bede. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2010 Zako ile chcą za rezerwację ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2010 mnie na 100% nie będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2010 Będę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2010 Rezerwacja zrobiona na 20 osób Sławku ja tam za to nie płace Do zobaczenia jutro od 19:30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Listopad 2010 Ok będę około 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Listopad 2010 czy to się skończy,to pijaństwo kiedyś? :yucky: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Listopad 2010 cykliczne spotkania codziennie,a robić nie ma komu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Listopad 2010 przyjedź raz a nie będziesz mógł się oprzeć by przyjechać jeszcze raz PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2010 no właśnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2010 Jak zwykle było super Już nie mogę się doczekać tego filmu .który Ryba ma wstawić Myślę ze Oskar będzie murowany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2010 No tak ale to jeszcze trzeba scenariusz napisać i zrealizować ale myślę że 6 miesięcy mu wystsrczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2010 Ryba liczę na Ciebie i twoją inwencję twórczą PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2010 Spoko układam plan działania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2010 Długo jeszcze mamy czkać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach