daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2010 no mnie nie będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Październik 2010 Daimen coś ostatnio dajesz ciała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Październik 2010 sorki panowie ale na razie tak wychodzi może za jakiś czas się zmieni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2010 Ja się piszę na balety razem z żoną. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2010 Może skusi się ktoś z poza 3miasta,zapraszamy :smile: A jest tam nocleg ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2010 Sławek możecie spać u mnie,jakoś się pomieścimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2010 Ja jestem z żoną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2010 Ja jestem z żoną. Z żoną też mogę spać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2010 Sławuś nie tak ostro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2010 Miałem na myśli swoją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2010 Wiem wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2010 Ale nie do końca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Październik 2010 Dobra to zrobimy wymiankę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Październik 2010 (edytowane) grubba impreza będzie ja od razu mówię że z nikim niczym się nie wymieniam PozdrT P.S. czyi rozumiem że data spotkania to 27 listopad 2010, Marek ustalmy o której godzinie zaczynamy i gdzie wpłacać kasę, chce napisać posta na NR Edytowane 21 Październik 2010 przez tomiooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Październik 2010 Pisz im więcej żon tym lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Październik 2010 Jutro zadzwonię do właściciela tego lokalu i pogadam o szczegółach. Myślę ,że godz.20 będzie ok ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Październik 2010 Zbliża się kolejny ostatni piątek. Proponuję tak jak zwykle o 20.00 przy piwku w browarni. Pierwsi chętni już są Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Październik 2010 Obecny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach