slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2011 Wolę piwko i smażoną rybkę Ale maruda z Ciebie a kto powiedział że piwka i rybki nie będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2011 15go marca przylatuje a wracam 22go trzeba coś zorganizować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Luty 2011 25 lutego "browarnia" szykujcie się zako spoko orkiestra dęta już na lotnisko zamówiona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2011 Dawajcie znać kto będzie w piątek bo muszę stolik zarezerwować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2011 Tym razem można się spotkać w tej nowej amerykańskiej knajpce przy parku oliwskim.Byliśmy tam wczoraj z Pegazem i jest całkiem spoko Wstępnie zarezerwowaliśmy już fajny stolik na 19:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2011 Fajny pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2011 (edytowane) chyba bedę Marek jakiś towar się kręci po tej knajpie? bo w browarni to przynajmniej była karczmareczka PozdrT Edytowane 22 Luty 2011 przez tomiooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2011 Tomciu coś się przytarga ...ale zobaczysz jaki tam motór zaparkowali w srodku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2011 chyba bedę Marek jakiś towar się kręci po tej knajpie? bo w browarni to przynajmniej była karczmareczka PozdrT Rozumiem że Basia czytala co napisałeś? Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2011 ty mi tu nie cwaniakuj tylko przyjdź na browara w końcu a po za tym ja tylko chciałem podtrzymać rozmowę tym żartem PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2011 a po za tym ja tylko chciałem podtrzymać rozmowę tym żartem Oczywiście A na piwku bedę, w końcu pasuje mi wolna sobota Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2011 Oczywiście A na piwku bedę, w końcu pasuje mi wolna sobota Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2011 Czyli zaczynamy tam a kończymy gdzie? Tam gdzie zwykle? Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2011 Seb nie wiem co masz na myśli, ja idę na spotkanie akwarystów PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2011 chyba bedę Marek jakiś towar się kręci po tej knajpie? bo w browarni to przynajmniej była karczmareczka PozdrT Jak coś to mam nadal telefon do "menagera' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2011 Dajcie jakiś link do tej knajpki mieści się koło zajezdni w Oliwie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2011 Znalazłem będę o 19:01 http://www.classicrestaurant.pl/menu.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2011 ja tez będę ale nie wiem, o której bo muszę furkę odebrać z przeglądu, pewnie ok 20 powinienem być na miejscu PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach