Skocz do zawartości
blue.wave

Nowa seria odpieniaczy blue.wave

Rekomendowane odpowiedzi

A ja zapytam o cene i dlaczego tak drogo !

ps. jestem naprawdę zainteresowany.

Edytowane przez robi59

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście fotki zostaną załączone po opanowaniu małego problemu ze zrzuceniem ich z telefonu na kompa. Niestety nie jestem dobry w posługiwaniu się gadżetami :blink::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polacz telefon z komuterem za pomoca kabla ktory napewno dostales w zestawie. Komputer powinien wykryc nowe urzadzenie i zainstalowac sterowniki. Mozesz to zignorowac, ale i tak pokaze telefon jako nosnik danych.

Otwierasz folder ze zdjeciami odpieniacza copy paste i gotowe.

Ja gdybym wymyslil cos nowego to odrazu zglaszalbym to do urzedu patentowego potem walil na forum. Z taka podladka sukces finansowy gwarantowany. Na razie to troche wszystko patykiem na wodzie jezykiem Balcerowicza

Ale trzymam kciuki i dolaczam do oczekujacych na zdjecia.

Edytowane przez Grzegorz Dyzma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Grzesiek, też myślałem o patencie, ale skośnoocy nie śpią i są poza prawem :D . Z tym kablem już próbowałem i nie wchodzi ani z mojego telefonu, ani z Żony, przez blue też nie, chociaż urządzenia się widzą, ale się nie parują :angry: . Znajomy informatyk na wakacjach :angry: . Coś jest w kompie nie tak, ale mam nadzieję, że da się zrobić, oprogramowanie z aparatów zaistalowane, złośliwa elektronika , chorobcia :blink:

Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to wysłać MMS, to potrafię :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam zakupic taki niezwykly przedmiot http://allegro.pl/item1157908370_czytnik_kart_pamieci_m2_ms_duo_micro_sd_hurt.html (o ile go nie masz ,zwykle jest dolaczany do kart pamieci jako gratis) ,foty na telefonie/aparacie zapisuja sie na karcie pamieci ,wyciagasz karte i wkladasz do czytnika ,po czym podpinasz to do USB ,w "Moj Komputer" bedzie sie wyswietlac jako dysk przenosny ,

Otwierasz folder ze zdjeciami odpieniacza copy paste i gotowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Sławek za opinię, MMS właśnie poszedł, dwa zdjęcia: odpieniacz na sucho w towarzystwie mojego syna i drugie z pracy odpieniacza na zbiorniku 2000 l.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście używam tego odpieniacza od Piotrka i muszę powiedzieć, że pieni ten wynalazek o niebo lepiej niż mój poprzedni Deltec AP703.

Nie mam niestety fotek gdy odpieniacz działał, teraz jest odłączony i czeka na nowy obieg wody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@blue.wave a czy moglbys zrobic wersje tego odpieniacza podobna do AM turboflotora tak zeby powiesic go na tylnej sciance akwarium dla tych ktorzy nie posiadaja sumpa??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W najbliższym czasie nie, bo nie jest to dobre rozwiązanie, a wyprodukowanie nowego modelu pochłania mnóstwo czasu i finansów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@blue.wave czy jest szansa zakupienia u Ciebie samego wirnika do pompy OR 3500, oczywiście pompa odpieniacza :good2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam wirnik nic Ci nie da, trzeba zainstalować w komorze pompy polaryzatory, a na wylocie dyfuzor i katalizator, więc szkoda zachodu i Twoich pieniędzy. Może się okazać, że nawet przy kompletnej pompie nie Będziesz Mógł wyregulować odpieniacza, bo nie będą do siebie pasować i tylko się nadenerwujesz, a i mnie się dostanie przy okazji :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Blue.wave taj na przyszlosc i z ciekawosci , jakia cena tego wiekszego modelu??

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi