SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Październik 2010 poprawka w programie - jak teraz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Październik 2010 I tak jest 100x lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Październik 2010 Teraz fotka wyszła naturalnie co zmieniłeś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fal 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Październik 2010 A jednak można , idziesz w dobrym kierunku. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2010 teraz jest git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2010 wyczysć tylna szybe bedzie jaśniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Październik 2010 Za 2-3 tygodnie poważne zmiany : dokładam komputer GHL PROFILUX II Plus listwa sterująca 4 gniazda Sondy : Ph, redox, temperatura i sól (oryginalne GHL) pompa cyrkulacyjna 6105 - 1szt sterowanie wszystkimi pompami z komputera uruchamiam balinga Preis (parametry zaczynają mi skakać : Ca, Mg i Kh - na razie ręcznie dolewam i je stabilizuje ) Do tego zadanie dla was : proszę mi doradzić, bo nie podoba mi się ułożenie dotychczasowe skały, jak to się mówi do 3 razy sztuka. Chce bardziej otworzyć akwarium, aby ryby miały więcej przestrzeni do pływania, aby powstała głębia. Mój zbiornik ma długość 220cm. mój pomysł na ułożenie : ułożyć spad od lewej strony zbiornika z samej góry do samego dołu tak do połowy zbiornika, w prawej częsci zbiornika zrobić taką mała wyspę skalną, reszta piach. Poniżej przykład jak chce to zrobić, ale bardzo proszę o wasze prozpozycje i rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2010 moja pierwsza fotka nowym obiektywem - uczę się Uploaded with ImageShack.us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2010 Po zdjęciach widać , że szybko się uczysz . Jaki to obiektyw? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2010 Łoj ciut za duże by dało się normalnie w przeglądarce wyświetlić, no i spore pliki. Pozwoliłem sobie zmniejszyć i wkleić 1024pix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2010 Aparat Nikon D90 + obiektyw DX 18-200 - kolega Tomajk dobrał mi taki zestaw i przekazał małe ABC fotografowania, ale jest to wierzchołek góry, więc pozostaje pstrykać, kombinować i uczyć się dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2010 i parę fotek wczorajszych Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wlodek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2010 pięknie widać że zbiornik nabiera życia oby tak dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2010 No ,no fajnie ,a z jakim balansem bieli robione te fotki - AUTO ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2010 F8,0 , ISO 800, czas 100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2010 Sprawdż ,wypróbuj ustawień WB -BALANSU BIELI na 5000k lub nieco mniej , fajne fotki wychodzą! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Październik 2010 Nie polecam ręcznego balansu bieli, Nikony radzą sobie wyśmienicie w tym temacie, a delikatne poprawki można zrobić ostatecznie w programie (ViewNX) Fotki wyglądają coraz lepiej rośnie mi konkurencja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach