SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2010 Witam nowego kolegę, oczywiście skała rzecz gustu, na zywo wygląda to inaczej, nie twierdzę też , że jeszcze troszkę ja przestawię - chodzi mi taki pomysł po głowie żeby pół akwarium przeznaczyć na miękasy, a drugie pół na LPS,SPS - więc bedzie trzeba coś poprzestawiać - na razie stoi jak stoi dopóki mi sie nie znudzi i nie zajdzie taka potrzeba, niech nowe korale dobrze się zaadoptują, a potem cos pokombinuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2010 Same suprlkatywy chciało by się na żywo zbiornik zobaczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2010 jak bedziesz kiedys w pobliżu - zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2010 Będę we wtorek ale ok 10 ale dzięki za zaproszenie może kiedyś się uda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2011 CAŁE AKWARIUM ZE WSZYSTKIM NA SPRZEDAŻ - PILNIE , NIESTETY PRACA, NIE MA MNIE W DOMU, BRAK CZASU. LINK DO PEŁNEGO OPISU, FOTEK TUTAJ http://allegro.pl/akwarium-morskie-1056l-komplet-okazja-z-zyciem-i1437668410.html CENA OKAZYJNA : 25000ZŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach