ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2012 (edytowane) Sławku ja mam ochotę na merytoryczną rozmowę. Na razie żadnych pytań nie mam bo czytam oba fora i moja wiedza ciągle rośnie. "Rozmowy w toku" możne i tak ale nie w wydaniu pani D . Rozmowa po planie wstępnym pewnie zejdzie na luźne tematy. Jak są jakieś problemy to nawet mogę pociągnąć osobny temat? Edytowane 22 Luty 2012 przez ArTi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2012 ciesz się ze nie widziałeś co się działo na pierwszych naszych spotkaniach kończyły się w różnych miejscach i o różnych porach dnia i nocy, teraz to jest jak spotkania emerytów a tak w temacie to mnie na pewno nie będzie bo jadę do Milówki PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2012 Milówka staram się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2012 no Sławciu - liczę na Ciebie jeszcze PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2012 (edytowane) Terminy napięte ale sobota wolna Edytowane 22 Luty 2012 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2012 Tak Tomcio lepiej bym tego nie ujął Mam tylko nadzieję,że wraz z nastaniem wiosny wrócimy do starych praktyk Sorry ArTi ,ale wolę smak niepasteryzowanego piwka ...no i cytrynówki w Milówce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2012 Czyli sobota 03-03 u kolegi na kwadracie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2012 (edytowane) Jak toś jest jeszcze chetny to podam swój dokładny adres na PM. 03.03.2012 spotkanie u mnie jak rzekł ZHO "na kwadracie" o godzinie 15 00. Jak ktos przyjedzie wcześniej czy później to nie ma najmniejszego znaczenia. Big u mnie co najwyżej napój o smaku cytrynowym z biedronki . Piwo jak ktoś weźmie ze sobą i skonsumuje u mnie to nie widzę w tym żadnego problemu. Edytowane 23 Luty 2012 przez ArTi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyzzio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 to do soboty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 Przesuncie na przyszły tydzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 Samochod zatankowany, zwierzaki wytypowane, do soboty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyzzio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2012 a i w przyszłym tygodniu czas sie znajdzie i miejsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2012 Jeśli mi ktoś zrobił przysłowiowe jaja dzwoniąc i zapowiadając 17 osób to w takim wypadku zgłoszę wiecie gdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyzzio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2012 kolego nie trzeba nic zglaszać to świadczy tylko o poziomie pewnych osób było bardzo fajnie, sympatyczne spotkanie, rewelacyjna ekipa,konkretnie i na wesoło mozna było doświadczenia powymieniać, poradzić sie bardziej doświadczonych no nie dla kazdego bo kac nie męczy ale mi sie podobało polecam innym tez takie spotkania a teraz zdrówko kolegów z Milówki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2012 Arti dzieki za goscine, przekazalem malzonce pomysla, zeby nastepnym razem podwoic ilosc spotykajacych sie o malzonki, matki i kochanki coby tez sie powymienialy doswiadczeniami w zakresie haftu krzyzykowego i obslugimeza akwarysty. Pozdrawiam i zdorwie kolegow z Milowki. Co tam mnie przynajmniej kac nie meczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 (edytowane) Trójmiejscy panowie z Milówki znów dzisiaj zadzwonili po głosie poznałem z kim mam do czynienia. Powiedziałem mu że jego zachowanie jest chamskie . Teraz wyciągnąłem wnioski tak więc piwne spotkania pozbyły się jednego z członków. Po drugie to spodziewałbym się tego po młodzieży a nie po 30-45 latkach. Przeraża mnie to że zamiast się jednoczyć działać razem każdy z nas patrzy na drugą osobę z pod byka. Tutaj mamy tego przykład. Choć z drugiej strony nasze spotkanie jest przykładem że wcale wcale tak nie musi być Edytowane 4 Marzec 2012 przez ArTi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2012 Arti wyluzuj, jak chlopaki wytrzezwieja to bedzie im wstyd. Najwazniejsze to pamietac, ze istnieje zycie poza akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2012 Myślę,ze nie ma się czego wstydzić....może i nie modliliśmy się tyle co Wy (nie licząc modlitw o 5 rano przy katafalku),a i tak bawiliśmy się pierwszorzędnie Więc proszę o luz w trzewiach , kazdy bawi się jak lubi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach