slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2011 Co myślicie o piątku ????? Może jakieś piwko w starym roku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2011 tak jest, właśnie miałem pisać MI PASUJE!!! PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2011 No to do piątku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2011 OK jutro robię rezerwację podzwonię po morszczakach i zobaczymy jaki stolik zamawiać ps. Ukochaną w piątek rano dostarczam na PKP, juniora do teściowej mam wolną chatę do niedzieli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2011 Stolik zarezerwowany jak zawsze na moję imię i nazwisko będę około 19 do zobaczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2011 No panowie, co powiecie na piątkowe spotkanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2011 No panowie, co powiecie na piątkowe spotkanie? Tydzień po tygodni hehehehe OK ja tam zawsze zwarty i gotowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2011 Niema chętnych, niema spotkania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2011 szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2011 ja już wyjechałem i neistety nie ma mnie w Gdańsku PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Grudzień 2011 Wesołych Świąt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2011 Na ostatnim spotkaniu ustaliliśmy spotkanie 05 stycznia w pizzerii Tesoro. Kto jest chętny bo trzeba wcześniej zrobić rezerwację. Małżonki również mile widziane. Moja ma niestety opiekę nad dzieckiem Przy okazji wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2011 Jestem za do uczczenia są trzy zaległe okazje Pamiętajcie obecność obowiązkowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwaprojekt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2011 Jak trzy to ja się pewnie pojawię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2011 jestem z Basią PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2011 (edytowane) ja z Beatą Edytowane 29 Grudzień 2011 przez ArTi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2011 Widzę ,że panie też się zapowiedziały,więc ja będę z Magdą i Julką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2011 w końcu ktos nas musi odwieźć do domu PozrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach