Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Lipiec 2011 Było super Waldek jest świeżo po dostawie i naprawdę warto odwiedzić sklep w Pszczółkach,pełen profesjonalizm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 Stolik w browarni klepnięty ( ogródek ) na godz 20.Hasło Walker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 może lista kto będzie ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 Naliczyliśmy około 10 sztuk ,tak więc przybywaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 ehhh ... myślałem ze bedzie tyle co ostatnio to bym się wywinął , ale w takich okolicznościach no cóż trzeba się wybrać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 no niestety znów lipa . K.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2011 Co robimy w tym miesiącu ? Piątek czy jakiś dzień tygodnia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2011 niech sie taksiarze wypowiedzą PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2011 Pewnie im łatwiej będzie w tygodniu i mniej nas skasują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2011 a nie Trójmiastowców też przyjmujecie? Bo zawsze miałem ochotę zwiedzić Trójmiasto. Wiec jakbym się wybrał i trafił akurat, to mógłbym się wprosić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2011 a nie Trójmiastowców też przyjmujecie? Bo zawsze miałem ochotę zwiedzić Trójmiasto. Wiec jakbym się wybrał i trafił akurat, to mógłbym się wprosić E...... tam pod Ciebie zrobimy specjalne spotkanie podaj datę to ściągniemy chłopaków z innych krajów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2011 o matko! To ja jednak podziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2011 my przyjmujemy wszystkich, a najlepiej ładne blondynki no ewentualnie rude PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2011 Dawaj Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2011 hehe dzięki za zaproszenie, które sam sobie po części zgotowałem:D Odwiedzę Trójmiasto na 100% p.s. byle wątroba dała radę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2011 Uffff.......... materac już nadmuchałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Sierpień 2011 (edytowane) Gdzie się odbędzie przyszłe Piwne Cyklicznie Spotkanie Akwarystów z Trójmiasta(data, miejsce i godzina)?? Edytowane 25 Sierpień 2011 przez ArTi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Sierpień 2011 (edytowane) no to może jutro , (piątek , 26 sierpnia , jak zwykle 20.00 , ostatnio był gdańsk , ) wiec może sopot , chociaż w piatek w sopocie moze byc ciężko z miejscówkami jak dla mnie może być browarnia Edytowane 25 Sierpień 2011 przez lubusik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach