slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2011 To piątek godzina 19 - 20 w brovarni stolik zamawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2011 no mi pasuje, a jak reszta? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2011 Mi pasi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2011 Spoko ,może być piątek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2011 to kto będzie - na mnie możecie liczyć PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2011 Jam jest he he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Październik 2011 gooooood PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2011 Stolik zarezerwowany ale tym razem po schodkach na piętrze. Full ludzi trudno o miejsca bo jest OKTOBERFEST, stolik na hasło "Dyl" tak jak zawsze. Do miłego.. Będzie nas ok 10 - 15 osób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2011 Będzie nas ok 10 - 15 osób. Sławek - ty jakieś koleżanki przyprowadzasz? czy jak?? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2011 Nie Tomciu,Dulu wypije za trzech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2011 taaaa no ja znam jego możliwości PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarcoma 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2011 początkujący tez mogą wpaśc ? nie mam jeszcze akwarium, ale zawsze przez posłuchanie można się czegoś dowiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2011 zapraszamy PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2011 (edytowane) początkujący tez mogą wpaśc ? nie mam jeszcze akwarium, ale zawsze przez posłuchanie można się czegoś dowiedzieć Można ........ zasada jest prosta stawiasz po piwie i już jesteś nasz hahahaha. A teraz tak naprawdę serdecznie zapraszamy. Tomcio kilka osób szykuje się z mojej okolicy. Marek a co z Pegazem ? Będzie bo nic nie pisze. A co z Lubosikiem ? Edytowane 20 Październik 2011 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2011 Pegaza zmobilizuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2011 hehe .. jak " akwafest" zaczyna się o 19 to sie piszę ps rybayy- czy mam wziąć staff ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2011 Oj chyba za mały stolik zarezerwowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Październik 2011 hehe .. jak " akwafest" zaczyna się o 19 to sie piszę ps rybayy- czy mam wziąć staff ??? tak bierz Ryba bedzie PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach