slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2011 Miło było i wszystkim dzięki że tak się stawiliście, że dla Tomiooo musiałem ukraść krzesełko. Lubosik przedstawił lampkę dla Ryby miło było zerknąć. A najwięcej to mieli roboty chłopaki z korporacji "Taxi" aby nas porozwozić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piona 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2011 podaj Sąwek rel do siebie albo zadzwon do mnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2011 A Ty jeszcze żyjesz hahahaha tel 888 111 445 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Październik 2011 chłopaki jak się na Milówkę piszecie ? pozdrawiam Janusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Październik 2011 Jak tylko Crab coś wymyśli to jestem na 100 % jak zawsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Październik 2011 ...jak crab nie zapomni to jutro Wam napisze kiedy bedzie impreza w gørach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Październik 2011 no czas najwyższy PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2011 Idziemy w piątek na piwo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2011 mi pasuje, chociaż myślałem że pójdziemy jak Marek urodzi PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2011 mi pasuje, chociaż myślałem że pójdziemy jak Marek urodzi PozdrT Na pępkowe też pojedziemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2011 no raczej PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2011 Marek dziś urodził ,stawiam kolejkę Wymyślcie jakiś termin w przyszłym tygodniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2011 Gratulacje BRAVO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2011 ha... no to najlepsze życzenia dla całej rodziny PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2011 W imieniu moim oraz żonki pozdrowienia dla Magdy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2011 Dzięki Panowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2011 A tak swoją drogą to w piątek "PEGAZ" ma urodziny i pewnie jakieś Beaujolais postawi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2011 Bigwalker przyjmi nasze Gratulacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach