rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Październik 2010 Niestety w pracy jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Październik 2010 Niestety w pracy jestem Jak jesteś w pracy to pomyśl nad anodowaniem aluminium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 Pegaz pamiętasz to ostatnie wino ? Muszę nazwę zanotować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 Ja nazwy też nie pamiętam ,ale było pyszne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 Chyba Pegaza wino jeszcze trzyma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 Pegaz żyjesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2010 i co ze ze spotkanie w listopadzie?? robimy tą bibe czy nie?? bo nie wiem czy mam się już organizować w temacie PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2010 Pierwsze będzie chyba z Zako 12 o ile dobrze pamiętam. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2010 Tylko pozazdrościć zorganizowania w waszym rejonie . Mam trochę za daleko do was około 250km. Jak mogę prosić to wypijcie za zdrowie kolegi z forum heheheh . Pozdrawiam i życzę smacznego . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2010 Tylko pozazdrościć zorganizowania w waszym rejonie . Mam trochę za daleko do was około 250km. Jak mogę prosić to wypijcie za zdrowie kolegi z forum heheheh . Pozdrawiam i życzę smacznego . Marudzisz 250 km to nie przeszkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2010 No panowie 12go w redlight 19:00 - 20:00 jak komu pasuje Zgłaszać swoją obecność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2010 Jak nic niespodziewanego nie wyskoczy to będę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2010 Obecny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2010 no ja się postaram być, ale co tak krótko się bawimy tylko od 19 do 20??? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2010 no ja się postaram być, ale co tak krótko się bawimy tylko od 19 do 20??? PozdrT Zako przepracowany dwa piwka i do domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2010 Ja jestem oczywiście już urlop wypisałem. Kiedy przylatujesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2010 (edytowane) Jak Ryba bierze urlop to będzie grubo PozdrT Pegaz, Daimen, Seb, Shoovar - do raportu zgłoś Edytowane 8 Listopad 2010 przez tomiooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2010 Będę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach