rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2011 Ja jestem i reszta tych co zawsze też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2011 doszły mnie słuchy, że ładnie wczoraj pobalowaliście PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2011 No nie należy przesadzać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2011 W związku z tym, że powoli zbiża się termin kolejnego spotkania chciałbym zaproponować nowe miejsce o którym wspominaliśmy na ostatnim spotkaniu . Amerykańska knajpa naprzeciwko parku w Oliwie (dawny Camel). Knajpa fajna, byłem. Dokładna kalka TGI Fraidays. Piwko w normalnej cenie (pszeniczne też jest), fajne kanapy do posiedzenia.Jeśli chcecie dajcie znać, zrobię rezerwację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2011 Robimy jakieś spotkanie przed Milowką ? Jak robimy to będę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2011 A kiedy to ma być ale jestem chętny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2011 Zawsze gotowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2011 rozumiem że chodzi o najbliższy piątek? jak dam radę to będę, ale nic nie obiecuję bo mam wyjazd do Szczecina i nie wiem czy zdążę wrócić PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2011 To może np środa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2011 Wymyślacie dajmy na luz .......... spotkajmy się po Milówce będzie wiele ciekawych tematów do omówienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2011 Myślałem o najblliższym piątku bo tak wypada w kalendarzu. Ale jak chcecie. Po wyjeździe do Milówka przecież też się można spotkać. Jak są chętni to dawajcie znać. A co myślicie o zmianie miejsca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2011 Ja tam jestem chętny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2011 jak dam radę to będę PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2011 Ja odpadam teściowa ma 60 lat i żyje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2011 Widzę że chyba nici ze spotkania. Ok - spotkamy się po powrocie z gór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2011 Dajemy odpust w tym miesiącu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2011 A może spotkamy się w sklepie u Waldka w Pszczółkach wieczorem po zamknięciu ? Dzisjaj w nocy nowa dostawa będą korale i rybki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2011 Wolę piwko i smażoną rybkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach