tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2010 aa no to widzisz dobrze że się zapytałem PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2010 Propozycja to pierwszy piątek stycznia następne to spotkamy się w Milówce na nartach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2011 Jest propozycja by najbliższe spotkanie zorganizowac wyjątkowo w ten czwartek. Wiem ze parę osób jest za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2011 Ja za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2011 będę PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2011 ja też się wybieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2011 o której ? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2011 spokojnie zjesz u teściowej nie martw się hehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2011 o której spotkanie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2011 Dami weż dla mnie fanty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2011 to za miesiąc wezmę ok bo jutro po drodze muszę jaszcze gdzieś wstąpić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2011 Spoko szybciej dojadę do Ciebie z Tomaszem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2011 spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2011 k.... się pytam i pytam - GDZIE I O KTÓREJ SIĘ SPOTYKAMY? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2011 spotkanie tam gdzie zawsze ale godziny też nie znam ja czekam do 15:00 jak nie będzie to nigdzie nie jadę i idę do dziewczyny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2011 Browarnia Gdańsk godzina 19-20 rezerwacja stolika na Sławka , POTWIERDZAĆ KTO BĘDZIE BO NIE MAM ZAMIARU ZASUWAĆ DO GDAŃSKA NA MARNE!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2011 no ja będę PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2011 to ja wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach