Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Październik 2010 Zawsze można na Ciebie liczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Październik 2010 Jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Październik 2010 mnie nie będzie wyjeżdżam PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Październik 2010 Ryba daj znać jesteś kilka ulic o bok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Październik 2010 A ja polecam coś przed a mianowicie małe spotkanko w Gdańsku 12 listopada, co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Październik 2010 Spoko,poopowiadasz jak żyjesz na wygnaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2010 Obecny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2010 Tomek zaklepał juz stolik na jutro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2010 Może przywiozę niespodzinkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2010 Sławek ile ta Twoja niespodzianka ma lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2010 (edytowane) Nie pamiętasz ? w wakacje robiła maturę Edytowane 28 Październik 2010 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2010 Mała katastrofa. Nie ma miejsc w Browarni. Trzeba będzie się przenieść w inne miejsce chyba że się zainstalujemy przy barze. Jakie propozycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2010 Może winiarnia w Sopocie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2010 Ja jestem zdecydowanie za. Jakieś małe jest zainteresowanie spotkaniem, wystarczy przekonać Sławka a chyba nie będzie trudno Poza tym widzę w tym pewien podtekst Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Październik 2010 Ze mną jak z dzieckiem za rączkę i do baru Może być Sopot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Październik 2010 Jako, że zdecydowana większość jest zgodna co do Sopotu spotykamy się ok 20.00 w Montewino. Na miejscu będziemy mogli dokonać korekty lokalu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Październik 2010 OK będę około 19:45:43 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach