tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2010 Sławek to jakie masz te kh? Ja chyba zaraz zmierzę PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2010 Raczej za wysokie bo pompy cyrkulacyjne chodzą do tyłu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2010 Jak zwykle było super a torcik pycha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2010 Kurczę w tym miesiącu jakoś tak dziwnie układają się daty Ostatni piątek wypada w Sylwestra,tydzień wcześniej Wigilia,więc może wykombinujemy coś w najblizszy piątek Tak jakoś bym się odstresował przy pysznym piwku ,w dobrym towarzystwie Co Wy na to?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2010 OK ja jak zawsze gotowy    Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2010 Wiedziałem Sławek ,że nie zawiedziesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2010 Co prawda wolę następny tydzień ale co się nie robi dla smalcu............... Â Â Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2010 Następny piątek jest już Wigilia i smalcu nie podadzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2010 ...że nie wspomnę o karczmareczce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2010 Ale teściowa będzie    Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2010 Musiałeś mi przypominać ...i to jest właśnie powód by się nawalić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2010 ja nie wiem czy będę, zobaczę jak mi się ułożą sprawy zawodowe - zarobiony jestem, ale będę miał na uwadze żeby wpaść i zobaczyć Wasze zakazane mordki PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2010 Tylko tym razem bez autka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2010 ja nie wiem czy będę, zobaczę jak mi się ułożą sprawy zawodowe - zarobiony jestem, ale będę miał na uwadze żeby wpaść i zobaczyć Wasze zakazane mordki  PozdrT Dawaj dyla   Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2010 (edytowane)  Stolik zarezewany    Edytowane 14 Grudzień 2010 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2010 Kurde jestem na wyjeździe i nie wiem czy zdąże powrócić. Ale jeśli zdąże to jak zwykle jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2010 I kto będzie dziasiaj, jest szansa że mi się uda dotrzeć :thumbsup PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2010 Chyba będzie trzeba przełożyc na styczeń,wszyscy są w rozjazdach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach