slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2010 Aby świątynia opatrznosci rozwijała się tak jak radio Maryja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2010 Amen PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2010 Dziękujemy bardzo !! Efekty będą widoczne już wkrótce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2010 hehe dobrze widziec ze forum sie rozwija w dobrym kierunku dzięki forumowiczom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 hehe dobrze widziec ze forum sie rozwija w dobrym kierunku dzięki forumowiczom. Forum się zawsze rozwija jak w czasie zejdzie się ze ja i Tomek mamy wolne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2010 Po czasie doszlo jeszcze 100zl wiec nie wiem czy zostawiamy jako fundusz forumowy w razie jakis wydatkow czy jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2010 Fundusz musi być, nie będzie trzeba robić jakiś akcji by dokupić moduł, czy aktualizację czy inne takie tam. Sądzę że jak najbardziej warto zebrać jak najwięcej kasy by forum funkcjonowało i wyglądało elegancko. Raz na jakiś czas ogłosić zbiórkę na poważniejsze wydatki a to co zostanie trzymać w zapasie, tak wiec myślę żeby nie zamykać tej sciepy, dziś potrzeba 160$ za tydzień będzie potrzeba 30 i co wtedy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach