Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 Niniejszym ogłaszam ściepę narodową, wprawdzie nie na bombę atomową, ale blisko.... Pojawiło się kilka bardzo ciekawych nowinek, dodatków do zaaplikowania na nasze forum (m.in. odświeżających wygląd), niestety płatnych.... W związku z tym zwracam się o pomoc do Was. Na dodatki potrzeba jeszcze 160$ czyli około 500 zł. Udało się zebrać potrzebną kwotę Bardzo serdecznie wszystkim dziękujemy !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 poszło 6$ PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 Poszło .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 Dziękować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 poszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 Rozumię że złotówki też można wpłacać na to kąto ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 Oczywiście, złotówki nie dolary. W dolarach cenę podałem tylko orientacyjnie, bo w takiej walucie są ceny dodatków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 OK rano zrobię przelew Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 poszło........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 następnym razem to ja zbieram na piwo PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 No i poszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j-c 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 Wchodzę. Nie będę tak za darmo czytał. Ale, jak by tak sprzedać butelki z Wierzycy w poniedziałek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 Kąto, Sławciu, kąto Poszło Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2010 :smile:Poszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinus 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 Poszło i ode mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 przelane ...... dlaczego trzeba wprowadzić min 10 znaków aby napisać posta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 poszło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 Po ile sie zrzucamy ? co łaska czy jest jakaś kwota? a ja nie doczytałem...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach