to1mas 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2013 WitamCzy któryś z kolegów używał świetlówek Sylvania T5 54w Aquastar i Marinestar. Jakie są wasze opinie.W lampie mają być zamontowane świetlówki tylko Sylvani i inna firma nie wchodzi w gręCzy taka kobinacja świetłowek była by dobra:CoralstarMarinestarCoralstarAquastarCoralstarMarinestarCoralstarAuastarCzy ta Aquastar ma kolor różowy, jeżeli tak to może jedna by wystarczyła, żeby za ciepłego koloru za dużo nie było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2013 Z jedną Aquastar możesz dać na próbę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolalysy 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2015 Ja mam Sylawania 10000 K chyba Aquastar. Wypalił mi się po 6 miesiącach świecenie po 4 godziny i świeciła na barzo różowo więc ją wymieniłem. Ale ona w początkowym okresie świeciła na biało a nie różowo (a propo postu powyżej). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach