Skocz do zawartości
mariuszduch

Ryby ze sprawdzonego źródła

Rekomendowane odpowiedzi

masz może rację. ale proszę zwróć uwagę że to forum żyje....jak padną konkrety to są sensowne odpowiedzi....bądżmy żywi....- może się mylę....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam nic przeciwko dyskusji .

Ale są tematy gdzie się zadaję pytania i oczekuje sie odpowiedzi.

I są tematy gdzie możemy pogadać sobie luźno.

A w temacie .

Ja zamawiałem ryby w skrzydlicy.

I chwała im za to że nie wysyłają ryb bez kwarantanny .

Dostałem fotki i czekałem aż ryby dojdą do siebie.

Pomimo że ryby odczekały swoje jedna ryba nie została do mnie wysłana .

Kiepska kondycja (białobrody) i niestety padł w sklepie.

Ale to było uczciwe podejście do tematu.

I w tej chwili mogę śmiało ten sklep polecić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak co! rybka lubi pływać! - a gdzie biedna ma pływać jak została wyłowiona po odpływie na rafie gdzie ją otumaniono chemikaliami, potem wsadzono do wora z tlenem i wodą, potem wsadzono do styropianu i do samolotu. Potem przewieziono do sklepu, potem wyłowiono i wsadzono do szklanego baniaka, potem wyłowiono do worka z woda a następnie wpuszczono znów do szklanego baniaka..... człowiek by tego nie przeżył.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konrad i właśnie o to chodzi.Porządny sklep będzie nagradzany ilością kupujących.A miernota powinna być zapomniana.Czemu jeszcze nie powstał taki sklep w Warszawie lub okolicach? tanio ,zdrowo miło.Tylko pozazdrościć.

Trzeba zrobić ranking sklepów stacjonarnych i online.Może choć w minimalny sposób zmobilizuje to właścicieli do sumiennego podejścia do sprawy. No i oczywiście klientów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz, tanio to już masz tam gdzie wiemy a tanio i dobrze to za socjalizmu niby było, niby. Chcesz dobrze to idź do Łukasza albo do AM, trochę taniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm Wiem że u Łukasza towar pierwsza klasa ale Skrzydlica też ma zwierzaki w bardzo dobrej kondycji i do tego tanio.A jednak można ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo ktoś chce pokazać że można....... skrzydlica pokazuje swą markę - mały ale byk!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz na forum jest dział sklepy i opinie o sklepach, można napiętnować i chwalić do woli. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotr masz rację jest dział sklepy.Ale czy jesteś w stanie określić który jest najlepszy ? Wątpię bo nie przy wszystkich jest ankieta.Każdy z osobna musisz oglądać,przebijać się przez mnóstwo postów.A tak ranking na wzór listy przebojów.Jeden głos na sklep na jednego klienta.

Wchodzisz i widzisz kto jest na "pudle" :)

Jednak jak taki temat będzie uznany za niepotrzebny to odpuszczę. Jednak dalej uważam że w jakimś stopniu zmobilizuje to właścicieli do przemyślenia sprawy. Ale być może się mylę?1 :)

Możecie się wypowiedzieć czy taki ranking jest potrzebny.

Ja z samej ciekawość chciałbym poznać wyniki,który sklep jest No#1 a o którym należy zapomnieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kubek_77

Mariusz, tanio to już masz tam gdzie wiemy a tanio i dobrze to za socjalizmu niby było, niby. Chcesz dobrze to idź do Łukasza albo do AM, trochę taniej

@cromags moje zdanie na temat AM jest ci znane. Niestety nie podzielam entuzjazmu dot. tego sklepu. 75% życia zdycha u mnie w ciągu tygodnia po zakupie i nie chodzi tylko o ryby... ale i o bezkręgowce. Kwarantanna niestety nie istnieje w tym punkcie, bez problemu sprzedaje się to co wczoraj wpadło do nich do baniaka.

Kupowałem w Acroporze i z tego sklepu 100% przeżywalności u mnie w baniaku - zarówno ryby, bezkręgowce jak i korale.

W erybce zakupy były różne ale można powiedzieć, że 90% przeżywa u mnie w baniaku.

Co do zachwalanego sklepu korale... hmmm z ryb i bezkręgowców, które tam kupiłem w moim akwa nic nie pozostało czyli 100% zdechło! Koralowce też niestety 60% w kibel. Przestałem tam kupować... co mi z pociechy na krótki czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi