falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 a taki przystojny ty..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 mozesz jasniej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Panowie luzik popatrzcie jak ładnie rybki w waszych akwariach idą spać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 sushi - przecież żartuję co prawda dosadnie, ale żartuję.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Przestaje mi się to podobać , z każdego tematu zaczynacie robić off-top Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 masz może rację. ale proszę zwróć uwagę że to forum żyje....jak padną konkrety to są sensowne odpowiedzi....bądżmy żywi....- może się mylę.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Dobra a co z rybami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Nie mam nic przeciwko dyskusji . Ale są tematy gdzie się zadaję pytania i oczekuje sie odpowiedzi. I są tematy gdzie możemy pogadać sobie luźno. A w temacie . Ja zamawiałem ryby w skrzydlicy. I chwała im za to że nie wysyłają ryb bez kwarantanny . Dostałem fotki i czekałem aż ryby dojdą do siebie. Pomimo że ryby odczekały swoje jedna ryba nie została do mnie wysłana . Kiepska kondycja (białobrody) i niestety padł w sklepie. Ale to było uczciwe podejście do tematu. I w tej chwili mogę śmiało ten sklep polecić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 jak co! rybka lubi pływać! - a gdzie biedna ma pływać jak została wyłowiona po odpływie na rafie gdzie ją otumaniono chemikaliami, potem wsadzono do wora z tlenem i wodą, potem wsadzono do styropianu i do samolotu. Potem przewieziono do sklepu, potem wyłowiono i wsadzono do szklanego baniaka, potem wyłowiono do worka z woda a następnie wpuszczono znów do szklanego baniaka..... człowiek by tego nie przeżył..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Konrad i właśnie o to chodzi.Porządny sklep będzie nagradzany ilością kupujących.A miernota powinna być zapomniana.Czemu jeszcze nie powstał taki sklep w Warszawie lub okolicach? tanio ,zdrowo miło.Tylko pozazdrościć. Trzeba zrobić ranking sklepów stacjonarnych i online.Może choć w minimalny sposób zmobilizuje to właścicieli do sumiennego podejścia do sprawy. No i oczywiście klientów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cromags 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Mariusz, tanio to już masz tam gdzie wiemy a tanio i dobrze to za socjalizmu niby było, niby. Chcesz dobrze to idź do Łukasza albo do AM, trochę taniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 Hmm Wiem że u Łukasza towar pierwsza klasa ale Skrzydlica też ma zwierzaki w bardzo dobrej kondycji i do tego tanio.A jednak można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 bo ktoś chce pokazać że można....... skrzydlica pokazuje swą markę - mały ale byk!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Styczeń 2013 I chwała mu za to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2013 Mariusz na forum jest dział sklepy i opinie o sklepach, można napiętnować i chwalić do woli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2013 Piotr masz rację jest dział sklepy.Ale czy jesteś w stanie określić który jest najlepszy ? Wątpię bo nie przy wszystkich jest ankieta.Każdy z osobna musisz oglądać,przebijać się przez mnóstwo postów.A tak ranking na wzór listy przebojów.Jeden głos na sklep na jednego klienta. Wchodzisz i widzisz kto jest na "pudle" Jednak jak taki temat będzie uznany za niepotrzebny to odpuszczę. Jednak dalej uważam że w jakimś stopniu zmobilizuje to właścicieli do przemyślenia sprawy. Ale być może się mylę?1 Możecie się wypowiedzieć czy taki ranking jest potrzebny. Ja z samej ciekawość chciałbym poznać wyniki,który sklep jest No#1 a o którym należy zapomnieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kubek_77 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2013 Mariusz, tanio to już masz tam gdzie wiemy a tanio i dobrze to za socjalizmu niby było, niby. Chcesz dobrze to idź do Łukasza albo do AM, trochę taniej @cromags moje zdanie na temat AM jest ci znane. Niestety nie podzielam entuzjazmu dot. tego sklepu. 75% życia zdycha u mnie w ciągu tygodnia po zakupie i nie chodzi tylko o ryby... ale i o bezkręgowce. Kwarantanna niestety nie istnieje w tym punkcie, bez problemu sprzedaje się to co wczoraj wpadło do nich do baniaka. Kupowałem w Acroporze i z tego sklepu 100% przeżywalności u mnie w baniaku - zarówno ryby, bezkręgowce jak i korale. W erybce zakupy były różne ale można powiedzieć, że 90% przeżywa u mnie w baniaku. Co do zachwalanego sklepu korale... hmmm z ryb i bezkręgowców, które tam kupiłem w moim akwa nic nie pozostało czyli 100% zdechło! Koralowce też niestety 60% w kibel. Przestałem tam kupować... co mi z pociechy na krótki czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2013 Taka jest właśnie przykra prawda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach