Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 smithpl juz i tak jest "po pierwszym strzyzeniu" ze swoim nowym nickiem na n r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) przecież nie pisze na N-R :-) Dodatkowo ciesze się że wszystko zostało wyjaśnione i problem doczekał się jedynie słusznego zakończenia. Nie wiem o co Wam chodzi, na N-R jestem grzeczny jak w książce orłela 1984 :-) http://www.filmweb.p.../1984-1984-3476 Edytowane 21 Grudzień 2012 przez smithpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 przecież nie pisze na N-R :-) Dodatkowo ciesze się że wszystko zostało wyjaśnione i problem doczekał się słusznego zakończenia. Nie wiem o co Wam chodzi, na N-R jestem grzeczny jak w książce orłela 1984 :-) http://www.filmweb.p.../1984-1984-3476 No teraz po edytowaniu dużo lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Gdzie sie czlowiek tak rozerwie jak nie w jakims pienistym watku :-) a za co go tak naprawde zbanowali? Ufff nie ma konca swiata a Przemek przed chwila oficjalnie ogłosil ze mozemy sobie tutaj narzekac dowoli !! Czyli jest jednak troszeczke koniec swiata :-) Czuje sie teraz na A-R troszeczke jak w dzielnicy Nowego Jorku z filmu Ucieczka z Nowego Jorku :-) http://www.filmweb.pl/film/Ucieczka+z+Nowego+Jorku-1981-5450 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Albo jak w filmie "13 dzielnica" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Czuje sie teraz na A-R troszeczke jak w dzielnicy Nowego Jorku z filmu Ucieczka z Nowego Jorku :-) http://www.filmweb.pl/film/Ucieczka+z+Nowego+Jorku-1981-5450 zawsze to lepsze niz "Folwark zwierzecy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) Folwark zwierzecy to jest na N-R. Wlasnie ogladam pingwiny z madagaskaru i zgadnijcie kto gada najbardziej od rzeczy? :-) Edytowane 21 Grudzień 2012 przez smithpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) Ej ludziska ale dajecie po garach. Jeszcze si dobrze nie zalogowalem a tu taki watek. siema "ziomal" szkoda tylko że nie wstąpiłeś na Porto mam na dzieję że się spotkamy w Milówce Przejażdżka po Krakowie z Autonomią Galicyjską się podobała A tak wogóle to powitajmy Grzegorza D.... Tak, tak... tak właśnie się pisze... PS A wiecie, że na NR nazwa AQUALED jest kasowana/kropkowana nawet w prywatnych wiadomościach ??? na starym ślinki już była cenzura na Aqualed - w postach i na pw Edytowane 21 Grudzień 2012 przez AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kubek_77 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 a ja zastanawiam się czym różni się to forum od tego drugiego. przecież to te same zabawki i ta sama piaskownica, nawet twarze dzieciaków jakoś mocno rozpoznawalne i znane... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Nie czujesz niczyjego oddechu na plecach.Bez podtekstów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 a ja zastanawiam się czym różni się to forum od tego drugiego. przecież to te same zabawki i ta sama piaskownica, nawet twarze dzieciaków jakoś mocno rozpoznawalne i znane... zastanawiasz się nad tym co doskonale wiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) Ja odczuwam cos podobnego co kolega kubek_77. Niby watek ktory mial mnie przywitac za co dziekuje, a dyskusja bez ladu i skladu I po stylu jaki sie tu kreuje jak i tamosferze nie wiem czy sie odnajde. Nie moege powiedziec ze jest zle, jest po prostu inaczej. To ze troche mi sie tu nie podoba pewna atmosfera niczego nie zmieni. A juz napewno musze niektorych rozczarowac ze nie zapisuje sie tu do zadnego klubu anty. Na nano-reef zaczynajac 5 lat temu nie zdawalem sobei sprawy ze az tak zapuszcze korzenie. Czy tutaj sie uda zobaczymy. Tak czy inaczej witam wszystkich w tym offtopie Edytowane 21 Grudzień 2012 przez Grzegorz Dyzma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Mnie to się wydaje że niepotrzebnie niektóre rzeczy i sprawy są przeciagane z jednego forum na drugie, jak guma na bucie... Myślę że chyba nie do końca o to chodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAU 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Część Grzesiu. Do zobaczenia w Milówce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 a moze wlasnie dlatego ze tutaj nie jestes ordynarnie dyma...y w ....... co tam chcesz. napisalem wczesniej, ale powtorze. od poczatku istnienia (lata 2000-2003) grupy ludzi na pl.rec.akwarium a pozniej na specjalistycznej grupie. newsowej aip.morskie.pl cala wiedza dotyczaca akwarystyki morskiej byla bezplatan, bezcenzurowa i POWSZECHNIE dostepna. nikt nikogo nie moderowal, nikt nikomu zlego slowa nie mowil a informacje o sklepach, firmach i produktach byly powszechnie dostepne. i nagle zjawia sie pan ........ ktory ta wiedze czerpie garsciami, tworzy wlasne forum na ktorym w dobrej wiere ludzie zaczynaja pisac. pisza, pisza, pisza i tworza jakis bank wiadomosci. a wiec prywatna wiedza ilus tam entuzjastow odnosnie akwarystyki morskiej zostaje zaprzagnieta do PRYWATNYCH celow i budowania dobrego marketingowo wizerunku firmy r..s. i ta wiedza jest "zakladnikiem" forum, na ktorym o ile nie robisz zakupow w r s albo nie piszesz superlatyw o lampach ps (ktora wisi u mnie nad baniakiem i ktora uwazam ze mocno przecietna) staje sie niezetelna. bo jak mam wydac opinie, ze lampa moim zdaniem jest do duuuu.... i lepsze sa lampy np. kolegi Locutusa skoro nie moge tego zrobic ? skoro nie koge napisac ze produkt ktory jest np. w erybce albo w koralach jest tanszy to jaka to rzetelnosc informacji. napisalem juz wczesniej. skoro dajecie ludziom bany to takze kasujcie ich wszystkie posty zawierajace skarbnice wiedzy. bo na razie wyglada to tak, ze czlowiek przyszedl, zostawil co ma najlepszego i ordynarnie zostal wydy...y a jak zniknie paredziesiat tysiecy wartosciowych postow to zobaczymy wtedy jak to pseudoforum sie obroni samo..... bez tego co stworzyli i dali ludzie a nie wlascicele tego tworu. takie jest moje zdanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Poruszyles bardzo mądra rzecz moim zdaniem. Może kasować post czy tematy to nie, ale powinna być możliwość przeniesienia na inne forum. No chyba że założyciel wątku zdecyduje o jego skasowaniu. Napisałeś skoro dajecie bany - czy to było skierowane również do mnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) Seb dobrze wiesz, że jesteś szanowaną i bardzo merytoryczną postacią...przynajmniej z mojego punktu widzenia...i jako mod też byłeś ok Edytowane 21 Grudzień 2012 przez enigma17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Mnie to się wydaje że niepotrzebnie niektóre rzeczy i sprawy są przeciagane z jednego forum na drugie, jak guma na bucie... Myślę że chyba nie do końca o to chodzi... Podpisuje się pod tym rękami i nogami. Czemu mają służyć tego typu dyskusje? Nie sądze, żebyśmy w ten sposób ustalili jakieś nowe, sensacyjne fakty. Nie sądze też, żeby to komuś pomogło, a wręcz przeciwnie. Jest jeszcze tyle fajnych akwarystycznych tematów do przedyskutowania . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach