Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 no normmalnie koniec swiata Kononowicz mial racje nic niebedzie )) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Widzę,że JanuszD chce się wylogować z NR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jjablonski 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Chyba mu się nie udało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pad 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 nie, już nie chce bo mu post się przeedytował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Quo Vadis NR? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Quo Vadis NR? no nadajcie mu prawa moderatora bo zaczynam lubic chlopaka ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Oj będzie buba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 wylogować z NR ???? Albo BAN.... albo do końca świata i jeszcze dłużej .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 tzn do jutra ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 no chyba, że urządzimy zawody: kto jeszcze dziś ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Niezły ruch się tu zrobił Tomcio nie spamuj bo się zbanują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 dobra... to jak się schować ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akvarius 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Grześku witam i ja coraz więcej znajomych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) Przed Przemkiem się nie schowasz. Te lampy za dobrze świecą żeby ci się udało :banana:No chyba że zdarzysz w czasie awarii których przecież nie ma Edytowane 21 Grudzień 2012 przez hernio1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek_1970 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 to moze zrobic newsówy serwer dla forum o morskiej akwarystyce? bez moderowania, bez banów full open? ja mam takie mozliwosci i checi. kto jest za? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Jestem przeciw Jacek Ban :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal98 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 @skoczek przybrał barwy wojenne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 to moze zrobic newsówy serwer dla forum o morskiej akwarystyce? bez moderowania, bez banów full open? ja mam takie mozliwosci i checi. kto jest za? no wlasnie byl taki serwer. od tego wszystko sie zaczelo. zaczelo sie od lenistwa i ignorancji bo ludeczkom nie chcialo sie konfigurowac czytnikow i latwiej bylo sie logowac z poziomu przegladarki www :/ i dlatego mamy dzis 2 fora niezalezne i zalezne od PMS ))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach