luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2012 Temat piątkowy, pewnie myślami jesteście już na jakimś wyjeździe. Póki co jednak dyskusja nt życia, korali jakimi się dzielimy. Moje jest takie, że dzielę się z ludźmi, których znam, lub takich co mnie urzekli na forum normalnym ludzkim opisem (rzadko ). Poza tym co kupiłem, sam dostałem niejedno od wielu z Was i sam mam przyjemność z odłamania czegoś jeśli mam taki przyrost i wiem, że idzie to w dobre ręce. Czasami też coś wystawiam, żeby sobie do tego dołożyć na zakup kolejnych cukierków. A jakie jest Wasze podejście do tematu? pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kak-tus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2012 Wiem, byłem dzieki za gałązki jak tylko kupie coś i sie rozrośnie to postaram sie zrewanżować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2012 (edytowane) jak przychodzą znajomi (posoleni) to - zasłaniam akwa i po sprawie a ja nic nie rozdaje i sprzedaje już na poważnie zazwyczaj jak mogę to ze znajomi to się wymieniamy trochę na Targowisko - na nowe cukierki,bajerki do akwa Daniel Edytowane 9 Listopad 2012 przez AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2012 Ja parę razy dostałem gratisy, wiec nie raz sam kogoś obdaruje. Staram się wymieniać z innymi jeśli jest okazja, lub sprzedaje za niewielkie pieniądze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flipper 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2012 Ja zawsze sprzedaje, nawet znajomym, choćby za symboliczną złotówkę, wtedy lepiej rosną niż te oddane za free . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cromags 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2012 Jeszcze żadnego nie sprzedałem wszystko co się rozmnożyło rozdałem chętnym zarówno nowym jak i zaawansowanym w "chorobie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robas78 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2012 Ja parę razy dostałem gratisy, wiec nie raz sam kogoś obdaruje. To prawda.Bylem,akwa widziałem i ze szczepkami wróciłem za co dziękuję Naturalnie jak mi się coś rozrośnie to też się podzielę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2012 Cosie dzieje na tym forum, to już koniec świata jak szczepki można rozdawać A na serio, bardzo miło że forumowicze dzielą się ze sobą szczepkami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2012 A ja jeszcze nigdy nie dostalem nawet centymetra szczepki, a sam nie raz dodawalem gratisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2012 ja daję szczepki jak mam dobry humor a ktoś ładnie poprosi to się chętnie dzielę. Kiedyś robiłem to częściej, teraz trochę czasu brak a akwarium nie pod ręką. Ale na pewno będę dzielił się chętnie z młodymi morszczakami. Czemu? Bo nic tak nie cieszy, jak widok uśmiechniętej osoby z workiem z darowanym koralowcem i na odchodne ma zapowiedziane "zadbasz o niego, będzie u ciebie za miesiąc to dostaniesz więcej" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2012 Skoro tak wszyscy rozdają to ja zaraz podam adres , mam w sumie puste akwa wiec torchę szczepek się przyda :_) A tak na poważnie to dużo sprzedałem korali sa drobne grosiki , dużo wymieniłem ale i znalazły się osoby które dostały za darmo . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cromags 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2012 silver ja do Ciebie się wybieram to Ci mogę jakiegoś miekasa przywieźć w ramach gratisa ale domagam się wtedy też gratisa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach