Skocz do zawartości
Steril

800l - rok i trzy miesiące

Rekomendowane odpowiedzi

Daj spokój Zbyszek :) .Bo jeszcze trochę i to świetne forum zmieni się w WarRoom ;) Wszyscy zamiast o akwarystyce będą wygłaszać prywatne dygresje tak jak w niektórych wątkach na NR.Czy nie można tego załatwić na PW ?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szymon ja Ci cos napisalem, od moje osoby sie odp....poszukaj sobie ciemnej strony w rodzinie , poprawisz text dostaniesz bana , obiecales nie macic .

Jesli przyszedles zaczepiac , to wracaj tam z kad przyszedles , nikt Cie tu nie prosil .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z calym szacunkiem Zbyszku, ale jak tak dalej bedzie to wszyscy pojda skad przyszli. Nie mozna przestac drazyc juz tego tematu? Bo az sie pisac odechciewa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łojeny - ja tu po po dłuuugim czasie zaglądam a tu awantura znowu u was ;)

oj panowie

Baniak bardzo ładny, na żywo nie widziałem ale skoro to baniak Szymona i jeszcze do tego Rebciu mówi że kolorki na żywo takie same to ja nie widze powodów żeby twierdzić że jest inaczej.

Gratulejszyn za piękny baniaczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbyszek siales zamet na nano, jestes pomyslodawca tego forum i sam je zniszczysz. Chyba, ze kazdy ma zachwycac sie Toba tylko i Twoimi pomyslami i siedziec jak szara myszka, pokazywac najwyzej fotki sumpa, ale juz BK nie bo drazni:D Poczekamy jaki pokazesz baniaczek, oczywiscie w real foto.

Szymon przepiekny baniak, Swir chyba zazdrosci:)

pozdrawiam akwarystow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sluchaj nowy, wlasnie nie jestesmy na nano , gdzie kazdy tam sial zamet i obojetnie czy ja tam bylem czy nie , tam wiecznie byly klotnie , sam zreszta o tym dokladnie wiesz i mysle ze mozezs sobie darowac te klamliwe wywody.

Jedynie co mi przychodzi na mysl , to to ze te "klotnie" sie popstu tutaj za mna przywlkekly z nano :]

Bo wczesniej na tym forum nic podobnego nie mialo nigdy miejsca .( nie mozna mnie tego zarzucic bo tak wlasnie bylo , zawsze panowal tutaj spokoj )

Nie interesuje mnie zbiornik Szymona , ciemnych stron to moze powinien poszukac w swoim zbiorniku , akurat zauwazylem kilka , miedzy innymi DSB.

A swoje ideologie nowy to mozesz zachowac dla siebie , mozlie ze mu sam zazdorscisz .

Nie widze sensu w dalszej dyskusji bo to co powiem i tak jest poza Twoim zasiegiem intelektualnym zarowno dalszej dyskusji z Szymonem bo koliduje z moimi imperatywami.

Fotek mu nie zabraniam wrzucac , zawsze chetnie lubie na takie fotki patrzec , o jedno bym tylko prosil aby nie prowokowal i nie obrazal , bo wlasnie jak napisales nowy , zrobi sie drugie nano i nie koniecznie z moiej winy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh - Szymon spodziewałem się że Twój post zostanie ciepło przyjęty ale "snorvich" przebił wszystko :D

PS.

Co na to Twoja dziewczyna / żona ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapadla decyzja - przechodze na zeo, teraz dluga droga modernizacji - docelowo skala zastapiona bedzie w 100% ceramika.

Kocham ta akwarystyczna faze, kiedy nie mozna myslec o niczym innym:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szymon co skłoniło cie do takiej modernizacji ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uch, no to sporo ZeoVitowcow sie nam narobilo :( Tak jak R@F@l chetnie dowiem sie, co Cie sklonilo to przejscia na inny system filtracji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

doszedlem do wniosku, ze juz nic wiecej nie osiagne przy tym systemie co mam, zrobilo sie nudno:) Zeovit jest wyzwaniem, na tyle kuszacym, ze przy sukcesie, ktory w tej chwili wydaje sie bardzo prawdopodobny, moge stworzyc cos o czym zawsze marzylem. Ciagna przedewszystkim kolorki ale tez wieksza kontrola (zeby nie bylo - nadal uwazam dsb za super sprawe). Ceramika zas da calkowita sterylnosc, brak xenii, aiptazji, anthelii, clavularii i majano, ylko czysta powierzchnia substratu i cukierkowe sps, do tego chromisy i anthiasy.....ach:)

Zeo jest tak zwanym "poziomem wyzej" i jak sie uda bedzie bajeczka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeo jest tak zwanym "poziomem wyzej" i jak sie uda bedzie bajeczka

hmm to napewno Szymon ale powiedz jak bedzie wygladac sprawa z wymiana skały na ceramike przy takich koralach jak ty masz teraz ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi