andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2010 Pojawiła się ciekawa stronka w formie blogu. O wszelkich nowościach będziemy mogli na bieżąco się dowiadywać. Narazie jak widać przewaga słodkich informacji , ale stopniowo będzie to się zmieniało. Jak wam sie podoba ?? http://aquanews.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2010 Wszystko co związane z morszczyzną podoba mi się . Tylko się cieszyć i obserwować . Im więcej tym lepiej . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2010 Fajna inicjatywa,mam nadzieję ,że z biegiem czasu pojawi się więcej "słonych" informacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2010 Dodajcie możliwość korzystania z czytników rss i będzie miodzio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2010 Ja też już podałem swego maila. Fajna sprawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2010 Zapowiada sie fajnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2010 Chol..a ! ten odpienek normalnie mnie powala ! tylko postawić na regale i ...podziwiać! http://aquareef.home.pl/dodatki/AquaSpecial_Katalog_2010.pdf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2010 Fakt fajny, ale cena też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2010 Znacie jego cene ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2010 (edytowane) Mam u siebie. Odpieniacz rewelacja:) Mogę każdemu szczerze polecić. Ceny masz tutaj Edytowane 21 Listopad 2010 przez S_Y_N_E_K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2010 (edytowane) Rewelacyjnie przedstawiony odpieniacz, a nie jakieś bujanie (mam super odpieniacz, moge sprzedać ale nie pokażę jak wygląda ) Edytowane 21 Listopad 2010 przez Nikel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2010 Znacie jego cene ? http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11316721&change_view=1&order=pd&change_view=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2010 A co odpieniacz może więcej robić ? Może być sprawniejszy o kilka % i co to daje ? Pogadajcie z Piotrkiem z Płocka to jest dopiero bajer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2010 jak dla mnie szitoska strona, pewnie bedzie do obrzydzenia nasaczona komercha z poziomem merytorycznym pudelka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2010 4 koła najtańszy odpieniacz ceny mają iść w dół a nie w górę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2010 Waldek on potrafi się sam czyścić , kto wie możliwe że ma też funkcje zmywania naczyń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2010 za tą cene,tego najtańszego to chyba bym sie zmieścił z trzema apf-600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2010 Cena jak cena ,wszystko zależy do czego się ją porównuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach