yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2008 nie nie jestem ..ale to jedyne zdjecie na ktorym mnie widac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2008 yhhh to co robisz w tym kombinezonie:)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2008 trudno w to uwierzyc ale naprawialem tam swiatlo..i jakos tak wyszlo ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2008 Gdzie jeszcze naprawiałeś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2008 hehhe w zakladzie pogrzebowym ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błazenek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2008 A co sądzicie o tych odpieniaczach ?Są tanie ,ale z drugiej strony odpieniacz to kawałek rur więc tu firma nie jest specjalnie potrzebna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2008 A co sądzicie o tych odpieniaczach ?Są tanie ,ale z drugiej strony odpieniacz to kawałek rur więc tu firma nie jest specjalnie potrzebna Oj, mylisz się, odpieniacz to nie tylko kawałek rury. Trzeba dobrać wydajność pompy do średnicy i wysokości rury, stworzyć w nim warunki jak najdłuższego kontaktu wody z bąbelkami powietrza, a to wszystko robią specjaliści metodą doświadczalną. Biorąc pod uwagę jakość towarów "made in china" nie liczyłbym na cuda. Nie jestem zadowolony z produktów firmy Resun. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błazenek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2008 Więc kupię mini flotora Do tego litrażu ciężko odpień dobrać a DIY nikt nie robi tak małego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harari 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2008 A rozmawiałeś z Rafałem ? On swego czasu wyskrobał coś do małego litrażu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2008 Błazenek a ogladales to: http://morskie.com/product_info.php?products_id=348 W dziale targowisko ma to urzadzenie do sprzedania MONTI i cena jest o wiele bardziej zadowalajaca nie na stronie wyzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błazenek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Kwiecień 2008 Rozmawialem z Panem Wangiem, powiedzial, ze przy wiekszym zamowieniu zrobi naprawde atrakcyjna cene i tania przesylke. O w morde jak ja do niego napisałem jakieś 2-3 miechy temu to nie odpisał do tej pory Pytałem go czy właśnie jeśli wezmę więcej (chodziło o produkty ADA) to nie będę musiał od każdego zamówionego nawozu za przesyłkę płacić 13gbp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy_zarażony 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Kwiecień 2008 Odpisal w ciagu 24h, mysle ze twoj mail po prostu sie zagubil w sieci:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2008 mysle ze twoj mail po prostu sie zagubil w sieci:) Maile w sieci nie gina, a jezeli juz to sie zdaza to pomysl sobie jezeli bedziesz cos reklamowal to ile wtedy maili moze zgubic sie w sieci :eek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błazenek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2008 Ja mu napisałem po angielsku a Ty ? Kurde bo zależy mi na tych produktach bo w cenie nie ma porównania np. Nawóz ADA 500ml w Polsce 100pln u niego 25pln... Polepszacz do podłoża 100pln u niego 25pln... Rurki Lily Pipe P6 Outflow w Polsce 500pln u niego 234pln... Tak ,że można troszkę zaoszczędzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy_zarażony 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2008 Czyta maile tylko po chinsku wiec wtopa:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błazenek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2008 Słuchaj no to był byś tak dobry wspiąć się na wyżyny posady tłumacz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Marzec 2010 Czy rzeczywiście te pompy to całkowita porażka? Może ktoś coś o nich więcej napisać? Bo właśnie zamówiłem 2szt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Marzec 2010 jak dla mnie super. trzeba jeszcze dokupic nowy zasilacz 24V (najlepiej regulowany, impulsowy, do lamptopów) oraz timer przerywacz http://eltronix.pl/products/254 i masz KOZAK wavemakera dopiero po tuningu. trzeba wymienic oryginalny zasilacz i strownik na te co wyzej napisalem. praca pompy - bardzo kulturalna i cicha, praktycznie nie slyszalna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach