Skocz do zawartości
MONTIPORA600

Resun Wavemaker 15000l/h - czy ktoś z Was posiada:)?

Rekomendowane odpowiedzi

Czekam na tą pompkę i mimo, że już zamówiona chciałbym się czegoś o niej dowiedzieć od właścicieli a mianowicie o uchwyt, którym przymocowujemy te koromysło do szyby- jak trzyma pompkę i czy możliwa jest jakaś modyfikacja aby go zawiesić na magnesie?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowa wersja jest juz z zawieszka z magnesem, mozna kupic osobno. Co ciekawe, nowa wersja dostala europejski atest TUV:) Ja kombinuje kupic przez ebay prosto z hong kongu, wychodzi praktycznie o polowe taniej:) Wyslalem juz maile z pytaniami, szybka odpowiedz. Mam napisac tylko co biore a zrobia dobra cene na produkty i przesylke:) Mam sporo zajec ostatnio wiec narazie akcje "zamrozilem". Moze ktos chetny przejac inicjatywe??:) Chetnie podam namiary na PW bezposrednio do importera. Ma ciekawa ofere:)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mateusz nie wiem jak Tobie wyszło cenowo za sztukę, ja się skontaktowałem z kol. Admed2, który mi załatwia jedną sztukę za 320zł. Paczka już jest w drodze, więc szlak przetarty:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://stores.ebay.com/International-Fish-Street ten sklep

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320222162715&ih=011&category=46308&ssPageName=STORE:PROMOBOX:NEWLIST#LIST

Wychodzi 270zl/szt z przesylka, ale przy zamowieniu tylko 1szt!. Rozmawialem z Panem Wangiem, powiedzial, ze przy wiekszym zamowieniu zrobi naprawde atrakcyjna cene i tania przesylke. Maja ciekawe odpieniacze podobne do BM na iglach Atmana:D Z ciekawszych rzeczy proste falowniki on/off ze streamami jak Tunze, zarniki, controllery PH Weipro. Wszystko na stronie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gadałem kiedyś z tym Panem, przy zamówieniu 8 szt. wychodziło coś około 150 zł/sztukę więc bardzo atrakcyjnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) Ja niestety nie mam mozliwosci zrobienia pay pala:( Mozna zorganizowac akcje, jezeli ktos ma troche wiecej czasu i checi:) Przy cenie jw pisze sie na 2szt i 2x5000l/h z falowniczkiem:) Dolar po 2,5zl wiec trzeba korzystac:D

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostalem odpowiedz. Przykladowo za 4szt resunow z przesylka wychodzi okolo 190zl/szt. i rok gwarancji:) Jedyne co jest potrzebne to paypal, ktorego ja miec nie moge:(

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi się wydaje, że ktoś zamówił większą ilość pomp z Chin bo nagle pojawiło się dużo ofert łejwmejkerów, może ktoś z Was już dostał i może podzielić opinią na ich temat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm no jeśli ktoś by zamawiał co nie co to ja też się na coś piszę :) Oczywiście dorzucę się do przesyłki więc najlepiej żeby jak najwięcej osób kupiło coś wtedy będzie mniejsza przesyłka na jedną osobę wypadała :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Błazenek ..Ty sie nie wydurniaj ..te pompy nie wypaliły ..i wszyscy na nie narzekaja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:)) widze oboje zle zesmy zrozumieli nasze zapisy ...sory nie chcialem urazic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

glosna praca i problemy z ustawianiem czasu ..z tego co pisza inni nie ma efektu fali w zbiornikach ..jedyna zaleta to faktycznie cena , mimo ze wygorowana w stosunku do zakupu tych pomp przez handlujach nimi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nawet nie spodziewałem się fali:)

To nie łejwboks, nie oszukujmy się, miałem kilka pomp tunze i w sumie tylko te strimy właściwe były ciche i bezproblemowe, nanostreami firma się nie popisała.

Cały czas zastanawiam się co wybrać do nowego nocnika, w sumie jedyną zaletą pomijając cenę tych resunów jest ich wydajność.

BTW: Jesteś księdzem:)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi