sirWojciech 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2008 Witam wszystkich serdecznie. Postanowiłem wyskrobać atlasi zwierząt hodowanych przez morszczaków. Zgodnie z moimi założeniami jest to atlasik, który umożliwia dodawanie wpisów przez użytkowników, oraz własnych opinii na temat konkretnego gatunku. Jak na razie jest to wersja testowa z dwoma wpisanymi gatunkami ryb. Zapraszam wszystkich chętnych do pomocy w tworzeniu atlasu na stronę www.rafakoralowa.yoyo.pl Na pewno większość z kolegów ma duże doświadczenie w akwarystyce morskiej, a myślę że taki atlasik na pewno pomógłby niejednemu początkującemu akwaryście. W niedługim czasie zostanie dodanych kilka modułów do stronki umożliwiających dodawanie np. filmików. Proszę o wasze opinie i komentarze na ten temat. Z góry dziękuję i pozdrawiam sirWojciech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2008 Ładnie to wygląda, ale bez wykupionego serwera nic nie zdziałasz, bo na yoyo to nie podziała. Kiedy ten atlas się rozrośnie to baza danych będzie pokaźnych rozmiarów. Po drugie, dlaczego oparłeś go o mambo ? Mambo nie jest już rozwijane, teraz jest to "ulepszony" skrypt rozwijany pod nazwą Joomla. P.S. Przeniosłem temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2008 Bardzo, bardzo dobry pomysl. Teraz pozostaje zainteresowac tym pomyslem jak najwiecej osob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2008 @sirWojciech: Tomek ma racje, mambo jest juz przezytkiem od dosyc dawna. Jak sie rozwiniesz ze swoim projektem to yoyo Cie pogoni za zbyt duzy ruch. Swego czasu myslalem nad podobnym projektem i sam sobie z tym nie poradzisz. Jak znajdziesz albo same sie znajda - kilka osob ktore beda chcialy napisac kilka artykulow na temat zwierzakow to ja postawie portal na odpowiednim serwerku i bawcie sie ile chcecie. Pozdrawiam mati @Tomek dzieki za zmiane loginu Edit a wydawalo mi sie ze mialem tu kilka postow ale widac ze po zmianach - na lepsze startuje od 0 BTW witam all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2008 SirWojciech - pogadaj w takim razie z Tomkiem, on tu rzadzi, razem byc moze uda Wam sie jeszcze ulepszyc pomysl. Pamietajcie tylko, ze im latwiej bedzie dodac wpisy tym wieksze beda szanse na szybki rozwoj ecyklopedii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2008 Gdyby sirWojciech chciał współpracować to może razem stworzyli byśmy coś na prawdę dobrego. sirWojciech skontaktuj się ze mną przez PW, albo daj numer gg o ile masz. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirWojciech 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Styczeń 2008 Witam ponownie. Widzę że jest jakieś zainteresowanie pomysłem, teraz jeszcze kilka osób chętnych coś napisać i wspólnymi siłami na pewno coś stworzymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach