Skocz do zawartości
Admin

Kilka nowości - dyskusja nad wdrożeniem

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Bartek

Witam,

co ja bede tam tak sam siedzial;) Tyle ze tu od zera startuje. Co do zlotu to nastepny mial byc w Londynie

Pozdro

ps

cholera mnie bierze jak widze jak ludzie sa banowani bo nie pasuja do ideologii nieomylnego szefostwa. Normalna panie komuna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pewną propozycję:) Może by zrobić małą zrzutkę ,po parą złociszów i poprawić pozycjonowanie naszego forum.

W tej chwili jak wstuka się w google "forum ,akwarystyka morska" to nas nie widać :D

Co Wy na to ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam pewną propozycję:) Może by zrobić małą zrzutkę ,po parą złociszów i poprawić pozycjonowanie naszego forum.

W tej chwili jak wstuka się w google "forum ,akwarystyka morska" to nas nie widać :D

Co Wy na to ?

No nie wiem http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q=akwarystyka+morska+forum&aq=1&aqi=g10&aql=&oq=akwarystyka+morska&gs_rfai=&fp=935ce1ce562f18d8

i drugi link moze nie pierwsze miejsce ale na pierwszej stronie http://www.google.pl/#hl=pl&q=akwarystyka+morska&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=935ce1ce562f18d8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm wczoraj sprawdzałem i nie pokazywaliśmy się :D

To niech będzie zrzuta na browary:biggrin:....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marku - AR istnieje w googlach i to całkiem wysoko :) tak jak napisał Mariusz :) Moim zdaniem przydałaby się reklama na stronach internetowych sklepów :)

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@tomiooo Dokładnie ! Sklepy reklamują się tutaj (np dostawy ) więc mogłyby ustawić baner AR na stronach sklepu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nnormalnie nie poznaję tego forum. Poprzednia wersja była lepsza, czytelniejsza i szybciej się strona ładowała. Przerost formy nad treścią moim zdaniem. :(

I nie widać ostatnich postów, tak jak poprzednio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nnormalnie nie poznaję tego forum. Poprzednia wersja była lepsza, czytelniejsza i szybciej się strona ładowała. Przerost formy nad treścią moim zdaniem. :(

I nie widać ostatnich postów, tak jak poprzednio.

Mam to samo zdanie co Włodzimierz. Jak juz wczesniej napisalem lepsze jest wrogiem dobrego.

Stara szata graficzna byla o wiele bardziej czytelna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście ,stara strona była czytelna,od razu po odpaleniu można było śledzić ostatnie posty

moim zdaniem dramat,troszkę niewypał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale z Was marudy :lol: odpalcie stronę i zerknijcie na prawą stronę macie ostatnie possty troszkę trzeba na początku poszukać ale wejdzie w krew .......... marudy B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strona wydaje się nieczytelna ponieważ dominuje biel i małe czarno niebieskie literki. generalnie szkielet wydaje mi sie ok tylko trzeba dopieścic detale.

Moim zdaniem tekst zawsze się czyta lepiej jak jest "czarne na białym" ale profile powinny byc widoczne na ciemnym tle... to co teraz jest ?"mdły niiebieski(błękitny) mogło by byc ciemnym granatem jak nagłówek na stronie głównej, a w takim błękicie to jeśli już się tak podoba twórcom to można zrobic stopkę. ale to tylko takie moje małe uwagi..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozna przestawic wzorzec forum z jasnego na ciemny. Wtedy nie ma bieli, ale czy jest fajniej to nie wiem....kwestia gustu. A do przestawienia mozna uzyc rozwijanego menu w lewym dolnym rogu strony. Przynajmniej tak jest u mnie na Mac-u. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W lewym dolnym rogu masz menu rozwijalne Jasne i Ciemne Mozesz sobie przelaczyc na ciemna strone mocy :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm, miło z Waszej strony, że się staracie i pchacie forum/portal do przodu, ale moim zdaniem estetycznie to krok do tyłu. Widać choćby po banerze na górze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ocelocik czepiasz sie nie wiadomo do czego - ladnie jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi