Skocz do zawartości
Admin

Kilka nowości - dyskusja nad wdrożeniem

Rekomendowane odpowiedzi

Marku to właśnie coś by trzeba zmienić :D może jakiś nawóz, odżywka :D W każdym razie trzeba działać :P

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykro mi to mówić ale chat-u nie będzie koniec i kropka z bardzo prostej przyczyny wszystkie ciekawe i nie ciekawe informacje idą w kosmos a na forum w bazie wszystko zostaje

PS temat chatu byl juz nie jednokrotnie omawiany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra to zróbmy coś innego, targowisko na main page? ktoś ma inny pomysł? czy tak.... za przeproszeniem.... będziemy narzekać do usranej śmierci? bo jak nie to dajcie znać i zamknijcie temat :)

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będziemy narzekać, narzekanie jest fajne:biggrin::)

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pieknie widze ze zbiera sie fajna ekipa:)

Ja sie pisze i mocno wierze ze da sie rozkrecic to forum. Zaczekajta ide po piwo:D

Moje przemyslenia o powrocie morskiej bryzy:

1.Musze sie przestawic. Nawyki z rana, strone startowa, nawigowac na tym forum z kompa jak i z telefonu. Klikam i nie wiem co jest gdzie.

2. Poznac tu ludzi ktorzy z grubsza wytlumacza mi o zasady pisane w regulaminie i ogolnie o panujacych zwyczajach na tm forum.

3. Nie bede sie bal pisac nawet na najsmieszniejsze i nowatorskie tetamty.

Nie ma takiem mozliwosci ze wszystkie zagadnienia zostaly poryszone bo morszczyzna rozwija sie caly czas.

4.Potrzebni ludzie z doswiadczeniem. Bardzo sie ciesze ze na tym forum Skiba moze pisac i z tego co zauwazylem wlasciciele sklepow. Mam nadzieje ze skakania do gardel nie ma.

5. Poczatek bedzie trudny, ale logujmy sie bo od czegos trzeba zaczac. To MY tworzymy to forum. Jak wspomniano wczesniej, jezeli ludzie szukajacy pomocy znajda ja wroca napewno.

6. Czatujmy ! ale na spotkaniach piwnych i grilach. Zorganizujmy zlot Aqua-Reef. Byl jakis?

Wpadl mi do glowy jeszcze jeden pomysl. Kiedys mialem konto na facebook-u. Byla tam taka gierka FARMA. Zajebiaszczo wciagala. Na startdostawalo sie po dzrzewku, troche nasion. Kopalo sie sadzilo. to wszystko sobie roslo i zeby nie padlo trzeba bylo sie logowav zbierac sprzedawac wymieniac. Jak zrobic taka giekre o rafie ? gierke ktora za jakis czas kupi reefcentral, zeovit i inne portale. Jezeli ktokolwiek gral w ta gre i widzi wersje dla posolonych dajcie znac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dobra to zróbmy coś innego, targowisko na main page? ktoś ma inny pomysł? czy tak.... za przeproszeniem.... będziemy narzekać do usranej śmierci? bo jak nie to dajcie znać i zamknijcie temat :)

PozdrT

Śmiało możesz narzekać , to nie jest NR :-)

Tematy nie są zamykane .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No pieknie widze ze zbiera sie fajna ekipa:)

Ja sie pisze i mocno wierze ze da sie rozkrecic to forum. Zaczekajta ide po piwo:D

Moje przemyslenia o powrocie morskiej bryzy:

1.Musze sie przestawic. Nawyki z rana, strone startowa, nawigowac na tym forum z kompa jak i z telefonu. Klikam i nie wiem co jest gdzie.

2. Poznac tu ludzi ktorzy z grubsza wytlumacza mi o zasady pisane w regulaminie i ogolnie o panujacych zwyczajach na tm forum.

3. Nie bede sie bal pisac nawet na najsmieszniejsze i nowatorskie tetamty.

Nie ma takiem mozliwosci ze wszystkie zagadnienia zostaly poryszone bo morszczyzna rozwija sie caly czas.

4.Potrzebni ludzie z doswiadczeniem. Bardzo sie ciesze ze na tym forum Skiba moze pisac i z tego co zauwazylem wlasciciele sklepow. Mam nadzieje ze skakania do gardel nie ma.

5. Poczatek bedzie trudny, ale logujmy sie bo od czegos trzeba zaczac. To MY tworzymy to forum. Jak wspomniano wczesniej, jezeli ludzie szukajacy pomocy znajda ja wroca napewno.

6. Czatujmy ! ale na spotkaniach piwnych i grilach. Zorganizujmy zlot Aqua-Reef. Byl jakis?

Wpadl mi do glowy jeszcze jeden pomysl. Kiedys mialem konto na facebook-u. Byla tam taka gierka FARMA. Zajebiaszczo wciagala. Na startdostawalo sie po dzrzewku, troche nasion. Kopalo sie sadzilo. to wszystko sobie roslo i zeby nie padlo trzeba bylo sie logowav zbierac sprzedawac wymieniac. Jak zrobic taka giekre o rafie ? gierke ktora za jakis czas kupi reefcentral, zeovit i inne portale. Jezeli ktokolwiek gral w ta gre i widzi wersje dla posolonych dajcie znac

Witamy Grzegorza :-)

ad. 2 regulamin piszesz sam dla siebie .

pozdrawiam

konrad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzesiu zawsze można zastosować wariant z logowaniem:smile:,ten który omawialismy na ostatnim zlocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na facebook'u jest taka gierka nazywa sie chyba aquarium farm czy cos takiego mozesz cisnąć w słodkie albo morskie:smile: fajna zabawa, moj młody pociska codziennie i tak sie uczy akwarystyki:biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Będziemy narzekać, narzekanie jest fajne:biggrin::)

Pozdrawiam

seb

Lepiej narzekać niż zrobić coś konstruktywnego :)

@snakecharner - ja wiem, że to nie jest NR i tu można więcej - wspomnę mojego ulubionego Aristu, do dziś mnie śmiech ogarnia.

Mówisz, że będziesz pomagał początkującym - wszystko fajnie, też staram się coś tam podpowiedzieć jeżeli mam wiedzę w temacie, ale.... - zauważyłeś ilu takich początkujących pojawiło się w ostatnim półroczu - może z 10-15 naliczysz, kilku się "przyjęło", a kilku nie.

Tylko co z tego..... skoro tu jest najwięcej w ciągu dnia 15-20 użytkowników, a na NR 20 użytkowników przeglądających forum to jest o 2 w nocy w środku tygodnia.

Wniosek jest taki ze to chyba nie wystarcza do popularyzacji tego serwisu.

PozdrT

P.S. pisaliście że można narzekac to macie :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się wziołem do pracy :lol: Chłopaki zaraz zorganizujemy jakiś zlocik w Trójmieście............. Jakieś propozycje ? Zmiany lokalu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba znależć coś fajnego z ogródkiem:)...no i zapraszamy ludzi z poza trójmiasta.Miejsce do spania się znajdzie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślę, że na Przedwakacyjnym Zlocie na Kaszubach rozwiniemy temat dogłębniej :)

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mnie cieszy, że chcecie aby forum się rozwijało :D

Okienko z najnowszymi ogłoszeniami z targowiska pojawi się na stronie głównej, nie na dniach, ale w najbliższej przyszłości.

W tej chwili mam mało czasu na forum, sesja :spiteful:

Pod koniec czerwca powinno być już po wszystkim i wtedy usiąde nad forum.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi