slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień 2011 obecny , jak uda mi się wyjsc z pracy Twoja obecność obowiązkowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień 2011 Mam kilka ciekawostek z zakresu LED w Polsce tego jeszcze nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Wrzesień 2011 Ja coś to ja się pisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Wrzesień 2011 Jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Wrzesień 2011 A spirytus masz ? Do akwarium ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Wrzesień 2011 Nie byłem ale na czasie będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Wrzesień 2011 Potwierdzam, będę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2011 OK jestem o 19 na miejscu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2011 No to 19 mam nadzieję że was rozpoznam. Jak będzie Tomek albo Rybayy to na pewno. Jak nie to podajcie coś charakterystycznego w waszym wyglądzie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2011 Jeżeli o mnie chodzi to jak wejdziesz to po prawej stronie za szybą przy dźwiach będzie zalegał jakiś gościu pod stołem to znaczy że mnie znalazłeś ten stolik jest właśnie zarezerwowany ps. Jak coś to dzwoń 888 111 445 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2011 Oki jak coś to jestem z żona i mam okulary, lekka bródkę . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2011 Ja nie ogolony i też w okularach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Wrzesień 2011 Dzięki wszystkim było super miło spotkanie się udało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik 2011 To co organizujemy coś w tygodniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2011 Można tylko pogadajmy trochę o morszczyźnie . Bo na razie tylko z Twojej strony jakieś informacje zbierałem. No może lekko przesadziłem :smile: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2011 Jestem za wypił bym piwko w dobrym tawarzystwie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2011 to kiedy? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach