ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Luty 2012 Spotkanko oczywiście ja jestem za. Może tak we Wrzeszczu dla odmiany??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Luty 2012 Wrzeszcz jest wielki. Wiem bo kiedys tam mieszkalem przez 6 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Luty 2012 Może być Wrzeszcz ale myślę że pod koniec miesiąca bo do końca tygodnia jestem na urlopie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Luty 2012 Jak wiesz gdzie jest Wrzeszcz to wiesz gdzie jest Grunwaldzka lub Dmowskiego . Na Dmowskiego jest Kojot na Jaśkowej dolinie zaraz przy manhatanie znajduje się skruffy fajny pub . Sławku urlopuj się obyś wrócił opalony i z uśmiechem na twarzy. ZHO a my się znamy przypomni sobie Art na ircu ja cie pamiętam z przed 10 lat z niego właśnie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Luty 2012 Swiat jest maly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2012 No to albo stała się światłość albo nastała ciemność . Przyszedł mi do głowy pomysł żeby obecne spotkanie odbyło się w moim M-3. Czy wszyscy reflektują na ten pomysł??? Komuś będzie nie po drodze (Zaspa) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2012 No niestety z chęcią ale ten tydzień odpada niestety jestem uwiązany nistety znowu. Ciągle ten urlop się przeciąga ale trzymam kciuki za Was Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2012 Spox Sławku planuje to tak na 3 marca wiec bądź spokojny. Na dodatek to sobota więc chyba każdy będzie miał wolne. Do tego coś upichcę, ciasto zrobię, po napój skoczę do stonki . Pisać mi się bo drugiego takiego spotkania to nie będzie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Luty 2012 Czytasz w moich myslach, dodatkowo podaj jeszcze godzine i na priv dokladniejsze namiary z tego co pamietam to Zaspa sporawa jest i idzie sie pogubic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Camellot 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Luty 2012 może 2 marca w piątek ? w sobotę łatwiej do kaca nie dopuścić ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Luty 2012 2 i 3 mam wolne super termin już się zapisuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Luty 2012 Ja stawiam jednak na sobotę bo piątki mam niestety uczelnie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Luty 2012 Arti ty sie chlopie ciesz ze masz uczelnie Tez mi bardziej sobota pasi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytan69 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2012 hmmm to może tym razem i ja dołącze mieszkam teraz w redzie więc w sumie nie daleko;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2012 Ja jestem za tradycyjnymi spotkaniami w knajpie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2012 Ja tam się dopasuję do Wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2012 Ja jestem za tradycyjnymi spotkaniami w knajpie Big ja nikogo nie zmuszam . Hmmm a może takie spotkania staną się tradycją . Mnie niezbyt pociąga picie w knajpie (może dlatego że nie piję). Nie przelewa mi się od dostatku więc wole mieszkanie . Szczerze mówiąc nie obrażając nikogo na tych spotkaniach niczego się nie dowiedziałem poza smakiem piwa nie pasteryzowanego. Mam jeszcze jeden plan ale to powiem na spotkaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2012 A co chciałeś się dowiedzieć ? Spotykamy się na piwo a nie na "rozmowy w toku" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach