Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2012 Czy są jeszcz jacyś chętni? Muszę robić rezerwację bo później może być słabo z miejscami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2012 (edytowane) Jestem już dostępny więc jestem daj namiary na tą knajpkę Już znalazłem wino w Sopocie oooooch...... mam niemiłe wspomnienia Edytowane 2 Styczeń 2012 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathe 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2012 jeśli nowi i nieznani akwaryści mile widziani, to też chętnie się przyłączę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2012 Oczywiście zapraszamy impreza odbędzie się pod hasłem "Ryba Piła" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2012 Ryba z rybową też się wybiera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2012 Pegaz, trzeba sporo miejsca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2012 Ją też ze swoja będe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarcoma 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2012 kurcze kolejne spotkanie a ja nie mogę przyjść, szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2012 Podpadasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2012 JESTEMA HE HE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2012 Robię w takim razie rezerwację. Jak jeszcze ktoś się znajdzie na pewno się zmieści :)www.restauracjatesoro.plCzwartek o 19.00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2012 oki, ja sie mogę spóźnić PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2012 Jestem na 100 % Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2012 Może jakieś piwko w sobotę ? Żonka mnie na tańce do "Barbadosu" wyciągneła. A przy okazji zerkniemy jak tam akwaria morskie się trzymają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2012 mnie nie ma w Gda PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2012 Znoiwu w samotnośvi musę pić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2012 sławek twoje zdrowie ... ja też sam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2012 qrde to moze dla przypomnienia, kiedy i gdzie sa te spotkania. Pic nie bede ale zawsze moge pokibicowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach