ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Sierpień 2011 Gdańsk czy Sopot jest mi to obojętne i tak nie pije alkoholu. Lubusik chcę zobaczyć co to są za ludzie. Po twym optymizmie widzę że warto . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Sierpień 2011 Zorganizujemy w innym terminie tylko kilku chętnych mam taką propozycję wielu się nie odezwało stałych uczestników, a Sopot odpada byłem wieczorem w sobotę i trzeba było uciekać do Gdańska nie dało się przejść. To ostatni weekend wakacji i multum ludzi wszędzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Wrzesień 2011 No już po wakacjach :smile: . Czy coś będzie planowane w tym tygodniu???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Wrzesień 2011 No już po wakacjach :smile: . Czy coś będzie planowane w tym tygodniu???? No faktycznie chłopaki odezwać się proszę to co kiedy pasuje ? Jestem zwarty i gotowy, szczególnie "zwarty" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2011 No faktycznie chłopaki odezwać się proszę to co kiedy pasuje ? Jestem zwarty i gotowy, szczególnie "zwarty" No widzę brak chętnych. Szkoda kilka spraw chciałem poruszyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2011 ja czekam na propozycje .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2011 Na mus coś trzeba zorganizować w przyszłym tygodniu podzwonię po chłopakach coś ostatnio się ociągają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2011 może coś jutro wieczorem? kto ma chęć? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2011 Ja mam nie wiem jak reszta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2011 jutro sobota , hehe za dużo pokus aby po spotkaniu sie gdzies dalej zapuscic może dzisiaj na szybko ,spontanicznie ,... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2011 (edytowane) Lubusik mi to obojętnie. Widać że Tomiooo woli jutrzejszy dzień. Edytowane 2 Wrzesień 2011 przez ArTi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2011 Podzwoniłem po chłopakach w tygodniu kilku się pisze dodatkowo, weekend mają zajęty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2011 To wtedy ustalcie jaki dzień i będzie spoko. Bo tak to powoli dostaje kręćka :smile: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Wrzesień 2011 Sławek ogarnij to bo jako jedyny dajesz radę i spotkajmy sie wreszcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień 2011 OK miałem nagły wyjazd i wczoraj wróciłem po kilku konsultacjach kilku osobom pasuje w tygodniu proponuję więc wtorek godzina 19 - 20 w Browarni, Mam też kilka ciekawych produktów do testowania ale omówimy to na miejscu. Proszę o potwierdzenie kto będzie to stolik zarezerwuję. Rezerwacja stolika na hasło "Ryba piła" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień 2011 ja sie postaram byc ale nie gwarantuję, zależy czy będę w Gdańsku czy w delegacji PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień 2011 jestem :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień 2011 obecny , jak uda mi się wyjsc z pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach