Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 Po ile sie zrzucamy ? co łaska czy jest jakaś kwota? a ja nie doczytałem...? Zbieramy co laska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 i moje kilka groszy poszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 Poszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Górek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 również się dokładam - przelew poszedł. Mimo, że nie za wiele postów napisałem, ale przeglądam forum codziennie i jestem za rozwojem, więc się należy ;-) pozdro Górek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 Brawo, mamy juz 250zl czyli polmetek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 Jak coś na koniec będzie brakować to dajcie znać to jeszcze raz zrobię przelew na brakujące środki. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 Poleciało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 ...jak wszyscy to wszyscy:smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 ...jak wszyscy to wszyscy:smile: A już myślałem że te deszcze w Bergen odcieły Cię od świata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Victor 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2010 Dorzuciłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2010 poleciał przelew, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2010 Uzbierało się 320 zł dobrze idzie ale częstotliwość postów w tym topiku spada w zastraszającym tempie Zostalo jeszcze tylko 180 zł nie żałować bo naprawde szykujemy z Tomkiem coś naprawde EXTRA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2010 to jeszcze ode mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2010 Dorzucam i ja Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2010 Mam nadzieje ze udalo mi sie zamkneac sciepe:good: Jak nie to reszte doplaci Slawek:lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2010 Nie widzę problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2010 nie żałować bo naprawde szykujemy z Tomkiem coś naprawde EXTRA No liczę na to PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2010 Brakuje ok 30zl. to ja doplacam i jest 528zl czyli 160$ wg. strony valuta.se kurs z dzis. W imieniu siostr przelozonych informuje ze konczymy zbiorke pieniedzy na remont swiatyni opatrznosci. Dziekujemy za hojnosc i polecamy sie na przyszlosc. Mam nadzieje ze efekty zobaczymy juz wkrotce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach