thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Listopad 2007 Jak w temacie zobaczymy co wyjdzie ale ma to byc proto-typ :-> Reszta niedlugo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2007 No, no, no - jestem ciekawy co z tego wyjdzie :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2007 A co ma wyjsc,piana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2007 i to taka gęsta :mrgreen: kolejny super sprzęcior powstaje :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2007 Z piany potwora bedzie mozna ulepic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2007 :-D Pierwsza wersja robocza narazie tak skromnie ale juz cos widac Reszta dokladniejszych fotek w ciagu najblizszych dni Dodam odpieniek z rury 150mm pompa ktora go zasila aquabee 2000AS 10 watt Wysokosci nie podam dopiero wyjdzie w testach Odpieniacz swiezy wiec nie marudzic na duze pecherze na sciankach ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2007 ja bym go najchetniej :522: i juz nie oddal :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2007 Nie zapomnij dac fotek jak zacznie wybijac jakis syfek. Aha i przy okazji sprawdz meila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2007 ok oto nastepna wersja robocza praktycznie tak juz zostanie zmieni sie tylko kubek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kevlar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2007 Pianka niczego sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2007 ano masz racje jestem zly na siebie ze moglem wyzsza kolumne glowna zrobic :-/ piany jest nadto sprobuje wydluzyc komore reakcyjna szkoda aby sie pienisko marnowalo jesli spasi dostanie kubek od apf600 :mrgreen: ogolnie zajmuje malo miejsca zero babelkow na wylocie z odpieniacza i jestem w sumie zdziwiony ze pompka 10wat robi tyle zamieszania konstrukcja skimmera ma ten plus ze pompa wali bezposrednio wode z piana w komore glowna dzieki czemu jest praktycznie wykorzystana na maksa nic jej nie tlumi na wlocie tak jak np.kolanka dwuzlaczki itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2007 widzę, że ati poszedł do mnie i odrazu znalazł się następca :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2007 ? masz racje synek :mrgreen: tu macie foty odpienka z kubkiem apf-a troszke scietym efekty pracy ponizej Image No i dobe pozniej :mrgreen: Image Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Listopad 2007 No, no, no :-> :-D Naprawde ladnie to wyglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2007 dobra robota ojciec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2007 Nastepny dzien pracy spoko juz ostatni nie bede zasmiecal forum tymi fotkami co najwyzej zrobie fotki przy czyszczeniu i pokaze dokladnie calosc sami mozecie teraz ocenic dzialanie odpienka jak na 10 wat dla mnie wypada na 5-tke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Listopad 2007 NA 5 Z + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 Oto fotki calosci jest troche brudny bo pracowal sobie troche czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach