Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2008 ciudenko panie , fju fju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2008 hmm bardzo ciekawe ze tak daje ta pompa dwa razy musiełem przeczytac coto za pompa he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian28 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2008 witam,a jaka cena tego cuda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2008 witam,a jaka cena tego cuda? To chyba ten: http://aqua-reef.pl/sprzedam-odpieniacz-t243.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian28 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2008 Dzieki Tomek,troszke sie zamotałem i widzę ze do max 500 litr a ja bym potrzebował taką samą konstrukcje ale do 1000 litr.Pozdrawiam Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach